Tudnátok segíteni nekem egy igen fontos kérdésben?
1 éve hogy kézilabdázok. Tesi órán szoktunk kézilabdázni, és én voltam a kapus, akkor 2 lány, akik kézilabdáztak mondták,hogy nagyon jó vagyok, és hogy járjak kézizni, én mondtam hogy áhh, dehogy.... Ezután belementem és elkezdtem járni.Eljártam, tanultam, játszottam. Nyáron volt egy kis szünet és ezután nem nagyon jártam edzésre, meccsekre viszont eljártam. És most eljutottam oda hogy abba akarom hagyni a kézit, azért is mert a csapat se egy álomcsapat, nem sok közös van bennünk, nem is szeretem a kézit, és jövőre középsuliba megyek akkor már tuti hogy nem fogok járni. Csak azért kezdtem el,mert noszogattak... Most is mennénk az osztállyal korizni,és pont akkor lenne egy meccs ,de én nem fogok menni meccsre mert régebben is kihagytam a korit, de most nem fogom.
Na szóval hogy mondjam meg az edzőnek hogy abbahagyom a kézit? SEGÍTSETEK!!!! Bocs hogy hosszú. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!