Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Gyerek mez csináltatása hol?

Gyerek mez csináltatása hol?

Figyelt kérdés
A 8 éves kisfiam szeretne magának saját mezt, ezt kért névnapjára. Amit elmondott hogy Reálmadridos mezt szeretne, de saját névvel és 7-es számmal. Kellene cég vagy üzlet ahol ezt megcsinálják. Amit találtam onnan elküldtek, mondván hozott mezre tudnak nyomtatni de ők ezt nem vállalják. Lehetséges dolgot kér a fiam, vagy adjam fel?
2015. febr. 24. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Természetesen megoldható a dolog, a kérdés az hogy mennyit tudtok rászánni.

[link]

Ez a Real Madrid hivatalos shopja. Itt nagyon egyszerűen be lehet írni nevet és számot, megcsinálják 16 euróért + 75 Euró a gyerek méret. Húzós, viszont nagyon jó minőségű és tényleg autentikus, egy az egyben olyan mint amilyet a tv-ben lát. Rosszat nem lehet róla mondani, nektek kell eldönteni hogy egy hétéves gyereknek tudtok vagy akartok-e ilyen drága dolgot venni.

Van még pesten az andrássy-n a futball faktor, ők árulnak eredeti mezeket és foglalkoznak feliratozással is, de nem biztos hogy ilyen mez hátára nyomnak valamit(szerintem ennek jogi akadálya van), de ha gondolod írj nekik egy emailt, nem veszhetsz vele semmit.

2015. febr. 24. 16:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Ennyi pénzt nem szeretnék kiadni érte, nem azért mert sajnálom, de gyerek még, és tudjuk milyenek a gyerekek :) 10ezret nem sajnálok érte adni, én is találtam olyan oldalt ahonnan lehet mezt rendelni de 30ezer forint és ma kitalálta a nagyobbik fiam hogy ő is szeretne. Köszönöm a segítséged, bemegyek a boltba hátha találunk vmit.
2015. febr. 25. 11:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Persze, megértem, hamar ki is nőné.

Van még egy lehetőség.

[link]

Különböző vaterás felhasználók árulnak ennyiért mezeket és lehet egyedi névvel rendelni. Feliratozással együtt 10 ezer forint alatt van, de ezek nem eredetiek és kb. 3-4 hét alatt jön meg Kínából.

Egyszer rendeltem egy ilyen mezt, hasonlít az eredetire de azért nem az a minőség, persze az igazi két és félszer drágább. Ha van még ennyi időd akkor ez is megoldás lehet.

2015. febr. 25. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!