Melyik lesz a jobb a szteroid vagy növekedési hormon? Lent
16éves fiú focista vagyok.Egy akadémián vagyok most és itt játszom az U17-ben hátvédként.178 magas és 75kg,de az a bajom,hogy nem vagyok elég "fejlett"(pl:nem szőrösödök annyira mint a többiek) ha szteroidot vagy növekedési hormont fogok szedni akkor gyorsabb,erősebb leszek?
Mert ha megnézel egy U16-os focistát kinéznek 19-20évesnek.Na én is így szeretnék kinézni.
16 évesen, de még idősebben is el kell felejteni a kokszot. Persze a profi focisták tolják, de az élsportban mindenki tolja és ezért az élsport nem is egészséges. Persze egy profi focista kevesebbet használ, mint egy profi testépítő, de kevés koksztól is meghalhatsz, ha véletlenül olyan a genetikád. Van aki meg sokkal több koksz után is vígan éldegél. A növekedési hormon is nagyon rossz, mert mindened elkezd a farkadon kívül. A szteroidnak számos káros mellékhatása van, a serkenő szőrnövekedés talán a legjámborabb.
A lényeg, hogy mindkettőt tessék elfelejteni. Egy kis szőr miatt ne kockáztasd az egészséged. Még, ha az erőnléted miatt akarnád az érthetőbb lenne, de ez így nagyon abszurd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!