A Shakhtar Donetsk - Bayern München meccset hol fogják játszani?
Figyelt kérdés
Ugye alapesetben Donetsk-ben játszanák, de most tudjuk milyen állapotok vannak ott, a BL meccse meg kedden lesz. Nem hiszem, hogy a müncheniek szívesen bemennének oda, de szerintem még a hazai csapat sem játszana ott szívesen.2015. febr. 14. 11:09
1/5 anonim válasza:
Amennyiben a Fifa úgy látja,hogy annyira kockázatos lenne akkor más stadionba rendelik át a meccset,akár más országba is.
2/5 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy a donetski pályát találat érte.
3/5 anonim válasza:
Van rokonom, aki odavalósi, hosszú idő óta tegnapelőtt tudtuk vele először felvenni a kapcsolatot, Donetsk már nem létezik, porig rombolták, lőtték, bombázták az egészet...
4/5 anonim válasza:
Lviv vagy Kijev. Az előző meccsüket Lvivben játszották, szerintem ez is ott lesz, közelebb van Németországhoz mint Kijev.
5/5 anonim válasza:
Lviv vagy Kijev. De szerintem elviszik más országba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!