Megéri ez a fogadás? (Bayern, Real)
Nagy esély van rá, hogy bejön mind2. A Real továbbjutása 100%, a Bayern megszenvedhet idegenben, de ők is továbbmennek. Egyébként ha már ennyi sok pénzed van, a helyedben ezt tenném meg egy 20-assal:
Chelsea, Man City, Atletico, Real, Bayern továbbjutás. Magyarázat: 1. A győztes típusú Mourinho nem fog kiesni a nyolcaddöntőben, főleg nem egy formán kívüli PSG ellen.
2. City-Barca: Ez a legneccesebb, akár ki is hagyhatod de 3.1-es szorzóért mixben hihetetlenül megéri. A Barca formája nagyon ingadozó, tavaly már találkoztak, de akkor a kiállítás nagyban megkönnyítette a katalánok dolgát. Most már elég rutinosak, hogy továbbjussanak a Barca ellen, akik semmivel nem erősebbek.
3. Atletico: A német csapatnál masszívabbak, jobb kerettel rendelkeznek és nagy meglepetés lenne, ha nem ők jutnának tovább. A Bayern-Real kettős pedig egyértelmű.
Szóval City továbbjutással így 7.38-as szorzó, anélkül pedig 2.38, utóbbinak szinte ugyanakkora az esélye, mint a Bayer-Real kettős továbbjutásának, mert biztos vagyok benne, hogy a Chelsea és az AtM továbbjut. Én 60 ezret tettem fel 10-es szorzóért a fenti továbbjutókra+még az Arsenal továbbjutására. Barca szurkolóként mindenesetre nem fogok könnyeket hullajtani, ha mégis továbbjutnának és emiatt elvesztem a pénzemet. :D
szerintem is elég valószínű hogy bejön, de 200->232 elég kicsi nyeremény.
ha nem sajnálnád hogy esetleg elmegy, tedd meg.. de én 32-ért nem kockáztatnék meg 200-at.
az 5-ös hozzászóló indokai szarok sztem, még van bő 1 hónap..
bayern,real pedig easymoney, arra gondolj 32K a semmiért
7es vagyok
Real,Bayern kiemelkedik, ez ingyenpénz, csak kell hozzá minimum ekkora bank h érjen is vmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!