VenumPro kérdése:
A Joola k7 meg a k6 között gyorsaságilag meg más kritériumokban nagy eltérés van?
Figyelt kérdés
#joolak7k6
2015. jan. 26. 20:07
1/5 anonim válasza:
Nekem most a k6 on vannak fenn a borítások. Szerintem jobban is néz ki meg a fogása is jobb mint a k7-nek. Sőtt még könnyebb is. Múlt hónapban vettem k7-es fát és én nehezebbnek éreztem mint a k7-et. Nekem mindenesetre a k6 jobban tetszett. én azt ajánlom mindenkinek, a k7 nekem nem tetszett. már nincs is meg. Rögtön el is adtam, persze fél áron. :/ Ne vegyen senki ajánlotam szerint.
3/5 Lipton. válasza:
Nem értem, mindenki a joolával van, pedig vannak sokkal jobb gyártók is, akik sokkal jobb fákat és borításokat gyártanak.
K7-et próbáltam, egy jó gyors karbonos fa,a k6-ot nem ismerem, de mivel ez nem karbonos ezért gondolom lassabb is.
4/5 anonim válasza:
Lipton. Én is Joola K7-es fával játszok, annak ellenére is hogy van Butterfly Boll ZLC-fám amelynek jól felment az ára, én 50 ezer Ft alatt vettem újan, jó fa, Carbon fa, gyors és könnyű fa, jó vele pörgetni, de nekem a Joola K7 a Rag nyélrendszere miatt az én kezemnek kényelmesebb a fogása. A K7 kb olyan súlyú mint a ZLC, (90g) A Carbon fák többsége kb ilyen súlyú, nagyon gyors fa, oké kisebb az ütőfej mérete, de nekem valahogy a kontrollja a fának jobb mint a ZLC fámnak, és ha a megmunkálás minőségét veszem alapul, őszintén megmondom nem nagyon találok eltérést a sokkal drágább ZLC fám és a K7 fám között. Én meg azt nem értem hogy miért gondolják azt a játékosok egy része hogy a Joola fák nem minőségi fák ?, Van egy K5 fám is, még gyerek koromból, már nem használom, de az is egy jó minőségű fa, jó kontrollal, csak nekem az már lassú, de legalább 5 évig használtam és semmi baja nincs.
5/5 anonim válasza:
Lipton Most pl Joola TPE Perform fával játszom, én azt 25 ezer FT-ért vettem egyenes nyéllel, magas kontrollal és nagy sebességgel rendelkező nagyon precízen megmunkált fa. Az a baj hogy sokan a gyártók között tesznek különbséget és nem a fák között. A Joola K7 a RAG nyélrendszerének köszönhetően is jó kontrollt eredményez, de gyors fa, egy pl TIBHAR Evolution MX-P-vel még gyorsabb, és hiába játszol támadó szintű játékot ha technikailag nem vagy elég ügyes akkor elfognak szállni a labdák az ütődről mert már csak azért is hogy az MX-P borítás nagy katapult hatással rendelkezik, szóval elég csak picit rossz szögben tartani az ütőt és már nem fog asztalra menni a labda. A Butterfly vagy STIGA nem jobb ütő, megnézheted a jellemzőit pl a revspin.net oldalon ahol van a gyári értékelés és van a játékosok értékelése is pontozva és véleményileg is, ott van pl a Timo Boll ZLC ( használom ezt a fát is ) az sokkal drágább fa mint a Joola TPE Perform de a két fa kontrollja és gyorsasága között ugyan azzal a borításokkal használva nem fogsz gyakorlatban érzékelni semmit, de ott van a Timo Boll ALC ami szintén sokkal drágább fa mint a Joola TPE Perform, de ennek ellenére az ALC kontrollban nagyon elmarad. A STIGA fák is nagyon túlárazott fák ami a sebességet és kontrollt illeti. Amúgy a magas vezérlés inkább csak a kevésbé profi játékosoknak fontos, a profik technikai tudásuk révén képesek a kevesebb visszajelzés ellenére is hatékonyan és pontosan játszani, az aki technikailag nem elég képzet ( ezt érzi a játékos saját maga is, vagy az edzője is ) az ne akarjon ZLC-vel, ALC-vel meg Performal játszani, és MX-P borítással és hasonlóval sem mert túl gyors lesz neki az ütő és mivel az MX-P is nagy katapult hatású borítás nem túl megbocsájtó és elfognak szállni a labdák, vagy pl nyeséseknél is túl magasak lesznek a labdák, kezdetben egy támadó szellemű játékos vegyen pl egy Joola VIVA ( tiszta fa ) fát, ami gyors fa de nem annyira mint egy ZLC vagy Joola TPE Perform, és magas a kontrollja is mint az előbb említett két fának, arra kell két olyan borítás aminek a katapultja nem nagyon nagy, pl Yasaka Rakza 7, és ahogyan fejlődik a játékos úgy lelehet cseréni a Joola VIVA fát egy Carbon gyorsabb fára amelynek a kontrollja hasonló mint pl a VIVA fának, és mehet rá pl az MX-P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!