Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mata nevezhető klasszisnak,...

Mata nevezhető klasszisnak, és Cazorla vagy ő a jobb?

Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 10:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Klasszis helyett inkább a kiváló labdarúgó szót használnám, mert hiába végeznek hasznos mezőnymunkát, ha nem képesek olyan gyilkos passzokra, mint Fabregas vagy Kroos, amivel meccseket lehet eldönteni. Nyilván ha klasszisok lennének, akkor Cazorla nem az Arsenalban játszana, Matával együtt pedig megkérdőjelezhetetlen alapembere lenne a spanyol válogatottnak.
2015. jan. 25. 12:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Barcelona szurkoló vagyok,de Mata a kedvenc irányítóm,miatta szoktam nézni MU meccseket.

Szerintem könnyedén lehetne klasszis,csak a van Gaal féle rendszer elnyomja,és lehúzza-

2015. jan. 25. 12:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is Barca szurkoló vagyok, és a Chelsea-s féle Mata simán beférne a mostani Barcába, akkor tényleg klasszis volt, de amióta elment a Chelsea-ből nincs olyan jó formában.
2015. jan. 25. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!