Kik/mi a kedvenc játékosaitok/csapatotok az NFL-ben és miért?
Hihetetlen mérkőzés volt a tegnapi. A végén már az volt az érzésem, hogy egy 90 yd-os TD passz is bejött volna Wilsonnak. De ez, hogy 4 Kearse felé dobott passzból mind a 4 int lett, de a végén, amikor tudta, hogy minden ezen áll vagy bukik, megdobta az 5. passzt is felé... Ehhez nem tudom mi kell több. Önbizalom, vagy őrültség.
Kiemelném még Lynchet, elképesztő munkát végzett. Illetve nyugodtan lehet mondani Shermanre, hogy nagyszájú, vagy nagyképű, de hányan játszották volna így végig a meccset?
Szerintem a Seahawks játékosaira ez a meccs hidegzuhanyként hatott, és a SB-ra olyan bizonyítási vágy és tűz lesz bennük, mint talán soha.
Másik meccsről nem nagyon van mit mondani. Ennél simább nehezen lehetett volna. Kíváncsi leszek milyen formát mutat a Pats februárban.
A Seattle talán azért jött ki belőle könnyebben, mert igazából nem hibáztak annyit, egy jó része pech volt. 2 felpattanó labda, felesleges szabálytalanságok, de utána egész jól eloltották a tüzet. A Packers meg még ráöntött egy kis olajat, amikor valami nem sikerült.
A Colts meg annyit játszott amennyit hagyták, abból meg elég kevés százalékkal lett siker. Az az egy TD is nyögvenyelős volt. Iszonyat erős ez a New England, nagyon remélem, hogy megkopasztják a patrióták a halászsasokat :)
:(
Igen... a produkciónk magáért beszélt. Öööö közös edzőtábor a magyar (gurulósfoci) válogatottal? :D
Itt már csak az összetartás segíthet :D
Vagy esetleg a piócás ember :D
A Philadelphia Eaglesnek drukkolok, idén ismertem meg a sportágat, nagyon megszerettem. Kedvenceim:
LeSean McCoy hihetetlenül tudatos és rendkívül jó játékos.
Darren Sproles kicsi, fordulékony, robbanékony, mindig benne van a meglepetés.
Nick Foles értékét csak Sanchez kezdéseinél kezdtem el megbecsülni :D
Más csapatokból:
Devin Hester, aki a visszahordott TD-kkel engem nagyon megfogott.
Cam Newton, autóbaleset után simán vállalta a Play off-ot, tehetséges irányító.
Odell Beckham Jr., egykezes elkapásai felejthetetlenek.
Justin Forsett semmiből előretörése figyelemreméltó.
Russell Wilson futásai, gyorsasága kiemelkedő.
Marshawn Lynch a cukozabáló vadállat :D
Adam Vinatieri, szinte csukott szemmel rugdossa a labdákat.
KB. ennyi.
Na végre még egy Egales-drukker! :D Jövőre Foles-t kezdetnéd vagy rámennél Mariotára?
Nagyon jó volt a SB, izgalmas, fordulatos, idióta Seahawks-döntéssel :D Felfoghatatlan, amit csináltak.
Én NFC oldalról az Eagles-t szeretem, AFC-ről meg a Patriots-t.
Ami jó ebben a sportágban, hogy tulajdonképpen majdnem minden csapatban van valaki akire az ember felkapja a fejét. A fociban például van a Real és a Barca a spanyol bajnokságban, a többi meg nem érdekel senkit se.
Az Eagles McCoy-al és Sproles-al nagy Isten lesz jövőre, pláne ha Foles felépül. Számítok rá. Sprolest már a San Diego-s kora óta figyelemmel követem.
Ebben a győztes Pats csapatban meg szerintem 1 Super Bowl szereplés még simán benne van, Brady-nek pedig esze ágában sincs még visszavonulni.
Mindenki rinyál amúgy, hogy miért nem futtatták meg LyncheL:
annak ajánlom ezt az elemzést: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!