Kik/mi a kedvenc játékosaitok/csapatotok az NFL-ben és miért?
Redskins szurkoló vagyok. A csapatból RGIII és Alfred Morris a kedvencem, na meg DeSean Jackson, őt már az Eagles-ben is szerettem.
Akiket még nagyon bírok: JJ Watt, Richard Sherman, Odell Beckham Jr, Golden Tate, Calvin 'Megatron' Johnson, Adam Jones, Marshawn Lynch, Johnny Manziel(bár ő nem sokat játszott az NFL-ben), Cam Chancellor, Dexter McCluster
Sokan vannak na :D Hiányozni fog februártól a foci.
Az amerikai foci még mindig rétegsport nálunk, ezért van hogy a közvetítésben kérdezni lehet, magyarázzák a szabályokat és beolvassák a nézők üzeneteit. A Sport2 fizet a közvetítési jogokért, ami nyilván kockázatos egy éjjel 2.30-6.00-os műsorsávnál, ezért ahogy lehet meg akarják fogni az embereket.
Én nem bánom, még mindig jobb ez a közvetítés mint az amerikai kábel tv-s amin annyi reklám van. Én azt nagyon nehezen tudom megszokni, úgyhogy általában csak a Redskins-meccset nézem meg a neten, a többit ha lehet a sport2-őn.
Srácok, én annak is örülök, hogy legalább adják.
De amúgy, mikor elkezdtem nézni ezt a sportágat, nem gondoltam, itthon ennyi rajongója van. Ma már egyértelműen jobban szeretem, mint az európai focit. Nekem nincs bajom az üzenetekkel, néha jókat mosolygok rajta, aztán annyi. De sokszor viszont jók, mert olyanok, mint én is, akik még nincsenek tisztában mindennel 100%-osan, azok jobban megismerhetik a szabályokat, a játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!