Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Bánkódnál ha megszűnne a Fradi?

Bánkódnál ha megszűnne a Fradi?

Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 12:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
38%

Huhh,azt hittem tele lesz itt olyanokkal hogy igen..Nos én Újpest szrukoló vagyok,azon belül pedig a foci az ami az életem,lány létemre,de igen,bánnám,mert tényleg egy jó Fradi nélkül semmit nem ér az NB1,ezt láthattuk míg NB2ben ücsörögtek.Most meg egy nagy sz@r,de mégis feldobja az NB1et,hisz örök rivális elég sok csapatnak,pl szívesebben megyek ki egy Újpest-Fradi meccsre mint mondjuk egy Újpest-Pápára,persze az is jó de nem az a hangulat.

HAJRÁ ÚJPEST!

17/L

2010. febr. 6. 14:30
 12/26 anonim ***** válasza:
76%
Hát elég sok tudatlan írt, eddig ide. Nos Fradi nélkül nem lenne magyar foci, ez tény. a Fradi olyan mint Spanyolba a Real vagy mint Angliába a Manchester. Az is érdekes, hogy míg az NB2-ben volt a Fradi addig a néző szám az NB1-ben elég csekély volt. Most, hogy ismét az első osztályban vannak, hirtelen megugrott a nézőszám. Egy Fradi elleni meccsre sokkal többen kíváncsiak, mint pl egy Zte ellenire. Egyszóval mind1, hogy milyen erősségű Fradi, de Fradi nélkül nem lenne jó a magyar bajnokság- ezt sok edző elismerte. Egyszóval én bánkódnék meg velem együtt több százezer ember, de ilyen soha nem lesz, mert a Fradi örök nem lehet megszüntetni...
2010. febr. 6. 19:01
 13/26 anonim válasza:

A kérdést úgy is fel lehetett volna tenni, hogy "bánkódnál ha megszűnne a MAGYAR foci"? Hiszen aki azt válaszolta, hogy nem, azt az embert valószínűleg nem érdekli a magyar foci, vagy csak divatból szurkol egy vagy több magyar csapatnak. Habár én fradista vagyok, még sem kívánom azt semelyik csapatnak sem, hogy szűnjön meg. (bár vannak olyanok a fradival ellentétben, amikért szinte senki nem sajnálkozna, lásd mtk, vasas)

Az meg, aki azt mondja, hogy a csapat ne, a szurkolók viszont szűnjenek meg, az szerintem maradjon továbbra is az angol focinál, ahol a szurkolók kussban ülve nézik végig a meccseket, de akkor ne csodálkozzon azon, hogy teljesen hangulattalan mérkőzéseket kell néznie. (persze tudom, hogy a foci jobb, de a labdarúgás nem csak abból áll)

2010. febr. 8. 16:27
 14/26 anonim válasza:
25%
Mi az a Fradi?
2010. febr. 9. 14:12
 15/26 Kamella válasza:
18%

Úgy általában, ha a foci szűnne meg - az jó lenne!

A fölös energiával bíró "drukkereket" pedig munkatáborba vinném, az ország felvirágoztatása érdekében. Így a nemzeti ünnepeken sem tudnának pusztítani.

2010. febr. 11. 10:13
 16/26 anonim válasza:
57%
FTC-Ferencvárosi Torna Club (annak, aki már kétszer is kérdezte)! És a válaszom igen, Fradi nélkül nem lenne magyar foci! De persze nem csak a foci szűnne meg ezzel, hanem egy csomó más csapat is, akik a Fradihoz tartoznak. pl. kézilabda
2010. febr. 11. 16:05
 17/26 anonim ***** válasza:
24%

annyira azért ne legyünk már elszállva a fraditól, hogy ha megszűnne a foci szakosztály akkor magával rántaná a ftc kézilabdáját és a magyar focit teljességgel.

A foci egy olyan dolog amibe ha beleköltesz 100 milliót nem veszed észre a javulást

Ha ugyanennyi pénzt beleköltesz más csapatsportba, (jégkorong, kézilabda, kosárlabda) akkor az a 100 millió már egy komoly csapat összeállításának az alapját adhatja meg.

Példának okáért a szegedi kézis fiúk jelenlegi költségvetése körülbelül 600 millió forint.

Megjegyzem a Fradi 2003ban tartott 1 milliárd forint\évnél. (csak a focija)

A sport támogatóit, ( a szponzorokat) ez elriasztja. A tény, és a tudat, hogy lényegébe egy lyukas zsebbe tömik a pénzt (kívétel egy két fanatikus orosz milliárdos, ugye aki saját csapatot vesz, de nem erről beszélünk). Hanem egy átlagos szponzori szerződésről ami 10 és 100millió forint között mozoghat a reklámok és a cég anyagi helyzetétől függően. De visszatérve az eredeti felvetésre, nos a szponzorokat éppen nem érdekli hogy van e az adott szakosztálynak foci részlege. Az egyetlen dolog amire folyton rákérdeznek hogy az UTÁNPÓTLÁS hogy áll.

(persze most jönnek, hogy így a magyar fiatalok milyen bronzérmet szereztek etc etc. de ez önmagában semmit se jelent, ez villanás elmúlik. A fiatal jégkorongozók 14-16 éves korig a kanadaiakat is elverik. Példának okáért, és nem nemzeti eredményről beszélünk hanem egy adott csapat eredményéről) Ahogy a kézi utánpótlás is sokkal népszerűbb mint egy NBI es focimeccs.

Még egyszer mondom, csak magyar viszonylatokat nézünk.

Szóval, tegyük fel, megszűnik a fradi. Mi következik ebből értelem szerűen,

Lesz 11-18 olyan játékos akik fradisták voltak és viszonylag jól játszanak. Mint fentebb írtam idióták vannak így nagy valószínűséggel valaki ÚJ csapatot fog alapítani hacsak az FTC nem ragaszkodik a nevéhez és NBI es indulási jogához túlságosan (anyagi értelemben) Amennyiben ez megtörténik akkor lényegében egy tulajdonosi és szponzori váltás fog bekövetkezni (lásd gyönyörű példát Dunaújvárosi NKSE)

De ha mégse!!! Akkor sem történne semmi az ég világon. (megint csak lásd Dunaújváros, hiszen itt egy NBI es csapat teljesen eltűnt, nos tönkretette a magyar focit hogy a korábbi éllovas szőrén szálán eltűnt? Őszintén szólva nemigazán).

Továbbá a focimeccsekhez szükséges 100 rohamosztagos nem túl "bíztató, csábító" előjel egy szponzori szerződésre (hiszen ha a szponzor pénzének egyik része az új műanyagszékekre a másik pedig a vízágyúra és a rohamosztagosokra megy, akkor megköszöni szépen és inkább olyanhoz viszi ahol történik is valami érdemleges. Tömegverekedésért nem fizetnek. Ezért Abszolúte felesleges a magyar focit és főleg a fradit emlegetni. Igen megvoltak azok az idők amikor gyönyörűen megvolt egymás mellett a dózsa és a fradi szurkoló ma meg még a 3 méteres drótkerítésen is átmásznak hogy legyilkolják a másikat. Na ez az amiért sokan nem járnak ki meccsre. Mert ha meccs akkor valahogy előkerül az árpádsávos zászlótól a petárdán keresztül a tüzijátékig minden. Ez Csakis titeket szurkolókat minősít. Az hogy képtelenek vagytok uralkodni magatokon, és pláne azt hogy a többség (mert a nagyobbrésze szerintem értelmes, 8 iskolával rendelkező munkáskezű fiatalember) KÉPTELEN megakadályozni hogy 50-60 idióta tönkretegye azt amiért a TI (az igazi szurkolók) szíve dobog.

Nem bánkódnék ha megszűnne a fradi. A fradival együtt megszűnne egy pénznyelő, és ha beigazolódna a legrosszabb sejtésetek megszűnne a magyar foci, ergo több pénzt tudna fordítani az állam azokra a sportokra (IS) ahol egyáltalán van esély labdába rúgni. Viszont ha a szurkolói (huligán) és vezetési része szűnne meg (ergo a tulaj váltás) akkor nyílván több esélye lenne a fradinak is. Épp úgy ahogy a magyar focinak is.

2010. febr. 11. 17:16
 18/26 anonim ***** válasza:
28%

Nem!

A Fradi a szurkolótáborával együtt az ország szégyene.

2010. febr. 14. 19:39
 19/26 anonim ***** válasza:
56%
Akárcsak te! (utolsó hozzászóló)
2010. febr. 16. 19:48
 20/26 anonim válasza:
első 4-et ugyanaz írta...szánalom
2010. febr. 21. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!