Ti melyik BL meccset tartjátok a legérdekesebbnek?
Figyelt kérdés
Real-Schlake, Donetsk-Bayern szerintem a Real és a Bayern legyalulja őket, itt nem hinném hogy lenne meglepetés.
Chelsea-PSG, Man.City-Barca ezekről én úgy gondolom lehet meglepetés CHE-MCI továbbjutás.
Leverkusen-Atletico,Juventus-BvB Atletico meg BvB ha nehezen is de szerintem behúzza.
Basel-Porto,Arsenal-Monaco ezeken bármi megeshet, otthon lehet meglepik a nagyokat a Basel és a Monaco.
2014. dec. 24. 20:01
1/8 anonim válasza:
Nem nézek biszem-b. aszom meccseket...
2014. dec. 24. 20:25
2/8 Koplárovics Béci válasza:
ZTE-MU nem lesz?
2014. dec. 24. 20:34
3/8 A kérdező kommentje:
ZTE-Hali lesz majd jövőre MB2-ben:D
SAY YES TO MB1:D
2014. dec. 24. 20:43
4/8 anonim válasza:
Tuti továbbjutók: Real, Bayern, Atletico, Chelsea (Mourinho nem fog veszíteni a nyolcaddöntőben egy PSG ellen) Elég nagy esély van az Arsenal, a Porto és a Man City továbbjutására. (A Monaco elég jól védekezik, idegenben szoros lehet, a Porto egyszerűen jobb csapat, a City-Barca párharc pedig még kiegyenlítettebb, mint az előző szezonban, és már akkor is csak egy szerencsés kiállítás miatt lett simább a párharc a Barcának) Szerintem a City továbbjutására irreálisan nagy a szorzó és ez lesz a meglepetés, szezon végén Luis Enrique-t elküldik, mert a bajnokságban sem lesz túl sikeres, pedig ez a csapat jobb edzőt érdemelne. A Juve-BVB párosból pedig az olaszok fognak továbbmenni, ha a németek formája addig sem fog feljavulni, de ez a meccs a leginkább kérdéses.
2014. dec. 24. 23:39
5/8 anonim válasza:
Engem eléggé foglalkoztat a Győr-Larvik mérkőzés is... látok esélyt a Larvik győzelemre, erősek idén a norvégok, Nora Mörk elképesztően játszik.
Bár azért hazai pályán lehet behúzza az ETO, de idegenben...:D
2014. dec. 26. 02:17
6/8 Suvorov válasza:
Löwen - Vardar Skopje
Larvik - Viborg
2014. dec. 26. 19:04
7/8 Suvorov válasza:
Deportivo Saprissa - América
2014. dec. 26. 19:05
8/8 anonim válasza:
Chelsea -PSG, Man. City - Barca
Az elsőből egyáltalán nem tudnám megmondani, hogy melyiknek van több esélye. A másodiknál meg remélem, hogy a Barcának... szerintem ott ők fognak továbbjutni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!