Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Focizásnál a kapusnak könnyen...

Focizásnál a kapusnak könnyen eltörhet az ujja, ha rosszul ér a labdába?

Figyelt kérdés
Utálok focizni, nem is tudok, de tesiórán kell. most kapuba fognak állítani, és már előre rettegek, hogy mi lesz. Mivel rossz kapus vagyok, nem tudom, hogy kell védeni. Nem is fogok megtanulni, és nem is akarok focizni, de az ujjaim épségére szeretnék vigyázni, mert zongorázok. Mit tegyek, mennyire veszélyes ilyen szempontból kapuba állni?

2014. dec. 15. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Ököllel usd ki a labdát és nem lesz gond
2014. dec. 15. 16:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Én évekig kapuskodtam, de egyszer sem tört el az ujjam, pedig gyakori látogatója voltam az SZTK-nak. Volt, hogy jó párszor rosszul értem a labdába és néhány napig fájtak az ujjaim, de több nem.
2014. dec. 15. 16:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Arra figyelj hogy ne nyújtott ujjal nyúlj a labda felé, mert akkor tuti törés. Tenyérrel vagy ököllel üsd ki a labdát.
2014. dec. 15. 17:20
 4/7 A kérdező kommentje:

ököllel is szoktak védeni? :O

amúgy köszi a válaszokat!

2014. dec. 15. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:
persze,csak profi kapuskesztyunel van ujjmerevítő,és nincs gond
2014. dec. 15. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát, nekem sikerült eltörni az ujjamat meg a csuklómat is. :D

Pedig versenyszerűen nem is fociztam soha, csak még régebben az iskolában tesiórákon, aztán meg haverokkal összejárva néha. Mondjuk én szerettem játszani, és a történtek ellenére csakis kapusposzton mindig. :) De ha te ennyire nem akarod, meg rettegsz is tőle, akkor butaság erőltetni szerintem...

2014. dec. 28. 20:03
 7/7 anonim válasza:
Ami erősen jön feléd labda azt üsd ami gyengén azt fogd meg .
2015. jan. 18. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!