Mi legyen? Nem tudok dönteni meg félem is.
Figyelt kérdés
15 éves vagyk é öt éve kosarazok,de valamilyen okokból (bocsi ha most nem irok róla)át szeretnék menni kézizni.De fépek mert tudom milyen ha új lány jön,az én csapattársaim is kicikizték,kisemmizték.Ettől félek én is ,s ezért nem merek átmenni.
Ti voltatok ilyen helyzetbe? Van személyes tapasztalatotok?
2014. dec. 11. 21:20
1/2 anonim válasza:
En a kezis lanyokat kedvesebbnek ismerem.. legalabbis itt kisfoldon... A kosarasok nagyon nagykepuek, szerintem mindenkepp megkene probalni :)
2/2 anonim válasza:
Én személy szerint utálom a kézit játszani de nézni viszont jobb mint a kosarat! Barátnőm kosarazik,kedves,úgyhogy az előző válaszolóval nem értek egyet,de ha azt szeretnéd akkor mindenképpen vágj bele. Nem a barátok miatt mész oda,hanem játszani,de nem hiszem,hogy bármi baj történne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!