Melyik név legyen a befutó? Nem tudok dönteni!
Figyelt kérdés
Tóth Jázmin
Tóth Lara
Tóth Petra
2014. szept. 12. 08:06
1/24 anonim válasza:
Nálam a sorrend ez lenne, aztán majd súlyozd az átlagot atöbbeik válaszával :)
1) Petra
2) Jázmin
3) Lara
2/24 A kérdező kommentje:
Páromnak a Petra és a Lara né tetszik, nekem pedig a Jázmin.
2014. szept. 12. 08:14
3/24 anonim válasza:
Petra
Lara
Jázmin
a Jázmin nem tetszik egyáltalán.
4/24 anonim válasza:
A Tóth Lara valamiért nyelvtörőnek tűnik, talán amiatt, hogy végig mély hangrendű. A t hangról nehéz az L hangra állítani a nyelvet, főleg, hogy A követi.
A másik kettő viszont passzol hozzá.
A vezetéknév rövidsége miatt hosszabb keresztnévben nem gondolkodtok?
5/24 anonim válasza:
Petra
Jázmin
Lara név nekem nem tetszik
6/24 anonim válasza:
Lara és Petra, de ha a nyelvtanra hagyatkozol, akkor a Tóth mély hangzású, az mellé magas, vagy vegyes magánhangzós név kellene, így marad a Jázmin, ami nekem speciel nem tetszik, és a Petra. :) Nézd meg a jelentéseiket, eredetüket, hátha segít választani.
7/24 anonim válasza:
Az ilyen közönséges vezetéknévhez nem illenek a modern nevek, szóval Petra.
10/24 anonim válasza:
A Lara nagyon gyakori mostanában, és nekem annyira nem is tetszik. A Jázmin és a Petra szép, én közülük a Petrát választanám, mert jóval ritkább a másiknál. Ha ez nálad nem szempont, a Jázmint is nyugodtan adhatod szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!