Miért Fradi-csicska a Blue Armada?
Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 14:12
1/8 anonim válasza:
Az egész fradi is egy csicska,nem csak a blue armada!!!
2/8 anonim válasza:
a fradisták mind szégyenek diósgyőrtől kikaptak 3-0ra nem bírták elviselni inkább felgyújtották a székeket a tirpákokkal együttt kiesnek
3/8 anonim válasza:
Mekkora szánalamsok vagytok,azért mert nem vagytok zöldek,ezért ezzel jöttök,hozzá tezsem ízig-vérig lila vagyok,de utálom ha utálják ilyen szinten egymást az emberek,mert más csapatnak szurkol.Igaz az én párom Fradista én meg Újpestes vagyok :)
4/8 anonim válasza:
Azért mert néhány hülye huligánkodik, nem kell általánosítani. Újpest drukkerek közül is van egy pár hogy annak se a lelátón lenne a helye hanem a sitten.
5/8 karesz2107 válasza:
Fradi...........hmmmmm....zenekar?
6/8 anonim válasza:
Azért fradi csicska, mert az ő seggüket nyalja.
Szurkolói körben köztudott hogy a zetések jó barátságban vannak a zöldekkel.
Ezért.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
TUDJÁTOK MIÉRT VAN AZ ÚJPESTNEK CSAPATA? HOGY A MELEGEKNEK IS LEGYEN CSAPATA! Szánalmas kis lúzerek 1 ütésbe belehalna a családod. haha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!