Mit tegyek? Csak értelmes válaszokat kérek!
Figyelt kérdés
Már kb.6-7 éve focizok ugyanabban a csapatban,és mióta itt játszom egyre többen mennek el más csapatokba ,vagy más sportágat választanak.Nekem is váltanom kellene?Már mint csapatot.Vagy menjek akadémiára?Az edzőm szerint ígéretes játékos vagyok,de nem a futásom miatt,(elég lassú vagyok) hanem a technikám és az észjárásom miatt.Egerben lakok és itt 2 olyan csapat van ami jónak számít ,ahol én játszom meg egy másik de oda nem vesznek fel mert túl sokan vannak.Mit tegyek? Egyébként fiú vagyok 13 éves.Köszönöm az értelmes válaszokat.2014. nov. 11. 22:24
1/4 anonim válasza:
Tanulj inkább, ha eltörik a lábad vagy lecsapja egy autó mi a franchoz kezdesz? De felőlem azt csinálsz amit akarsz.:)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,nem is akarok profi focista lenni csak szeretem a futballt és szeretnék jobb csapatban játszani.
2014. nov. 11. 22:41
3/4 anonim válasza:
ha úgy érzed váltanod kell akkor tedd meg. ha felvesznek egy jobb, nevesebb csapatba akkor mire vársz?:) addig ragadd meg a lehetőségeket amíg tudod az elsőre meg ne hallgass. nem lehet így élni, hogy mi lesz ha holnap elveszted a lábad, lol. ettől függetlenül kell tanulni. sok szerencsét!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2014. dec. 1. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!