Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért félek a fociban?

Miért félek a fociban?

Figyelt kérdés
NBII-es focista vagyok (fiú). Az a helyzet, hogy nem merek oda lépni a labdáért mert attól félek, hogy ellöknek és az nekem fájni fog.. A másik hogy az erősen megrúgott labdába se merek beleérni és levenni sem mert beszakad a derekam.. Meccseken csere vagyok és mindig találok kifogást arra, hogy nem tegyen be az edző mert félek hogy felrúgnak és eltörik valamim.. EBBEN KÉREM SEGÍTSÉGETEKET!!!
2014. nov. 11. 16:46
 1/1 Magyarmanó ***** válasza:
Ebben csak magadon tudsz segíteni..Én ugyan megye I U16-ban vagyok de szerintem nem kell félni (pedig nekem nem rég tört el a lábam) a futballban benne van a sérülés és ha félve lépsz oda nagyobb az esély a bajra, ellenben ha izomból oda pörkölsz (normális kereten belül) akkor te nagy eséllyel nem sérülsz meg. Hány éves vagy és hol játszol amúgy?
2014. nov. 11. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!