Szia! Sajnos tuti tippek nincsenek! Meg a legtutibb is elmehet. De azert mindjart osszeirok parat.
2014. okt. 31. 09:36
2/12 anonim válasza:
Deportivo- Almeria- H
Schalke- Augsburg- H
Szerintem ok hozzak. De nem biztos.
2014. okt. 31. 09:42
3/12 anonim válasza:
Granada-Real V, Chelsea-QPR H, Arsenal-Burnley H, Manchester City-Man.United 1X kombiban. Bár az utóbbi talán neccesebb mint a többi, mert a City nincs vmi jó formában, szóval akár ki is hagyhatod. Ami 100% hogy bejön az a Real meccs, szóval arra rakhatsz házat, kocsit, mert 100%, hogy bejön, és -1 ázsiai hendikeppel rakd meg, mert azért csak jobb a szorzó és ha "csak" 1 góllal nyernének úgyis vissza kapod a pénzt. Van még egy tippem: Szintén nagy összeggel megrakhatod a PSG győzelmet is, mert most már muszáj győzniük ha komolyan gondolják a bajnokságot.
2014. okt. 31. 10:49
4/12 anonim válasza:
Ha lennének tuti tippek nem léteznének(és élnének meg remekül) a fogadóirodák.
Ha olyan meccset teszel meg, ami biztosnak tűnik arra nagyon sok pénzt kell felraknod hogy valami jöjjön is vissza. Pl. holnap a Chelsea-QPR meccsen a hazaira bet365-ön 1.15 a szorzó, azaz 10 rugónál is 1500 forintot nyernél, viszont benne van hogy nagyot koppansz.
A másik lehetőség az hogy kiválasztasz 7-8 tutinak tűnő meccset, és megrakod mixben, de jó eséllyel elmegy az egyik és akkor bukó.
Ha kevés pénzt raksz esélytelennek tűnő meccsekre az bejöhet, de itt meg számolni kell a veszteséggel - befektetés, ami nem biztos hogy megtérül.
Tuti tipp tehát nincs - benne van a nevében is - szerencsejáték.
2014. okt. 31. 11:07
5/12 anonim válasza:
Annyira bírom ,"Alsóbögyörő - Bugyi Vendég".
Aki annyira profi sportfogadó (akar lenni) ,az nem végkimenetelre tesz,amikor a netes fogadás meccsenként (nagy csapatok meccseinél) több mint 100 féle fogadást tesz lehetővé...,még meccs közben is.
Nekem köszönöm az Inter Sampdoria meccsen 75. percben 4.20-as szorzóért jobb volt az ,hogy 0.5-nél több gól lesz a meccsen (a meccsen lesz gól magyarul) ,mint hogy meccs előtt végkimenetelre fogadjak 1.35-ért...
2014. okt. 31. 11:44
6/12 anonim válasza:
Granada-Real V
Chelsea-QPR H
Arsenal-Burnley H
Barcelona-Celta Vigo H
Ajax-Dordrecht H
Empoli-Juventus V
Barcelona-Joventut H
ez utobbi kosárlabda
2014. okt. 31. 23:23
7/12 anonim válasza:
Míg ,te ezekkel végigszenvedsz ,addig nekem bőven jó volt 1.50-ért 50.percben megtéve a benfica 0,5 gól.
A galata lő gólt 1.60-ért...
2014. nov. 1. 10:03
8/12 anonim válasza:
Na a City is győzött, és így nekem is jött a mixem amit fentebb írtam. Gólokra fogadni pedig csak akkor érdemes, ha vki egész nap a stream-t bámulja, mert a szorzók sem véletlenül emelkednek, ha egy csapat képtelen betalálni a 2. fi. közepén sem (lásd Barca meccs). A 2.5 gól alatt/fölött pedig sokszor egy felesleges szépítő találat vagy ordító ziccer miatt bukik. Szóval még mindig a végkimenetelre érdemes fogadni normális odds-ért és a stat-okat figyelembe véve.
2014. nov. 2. 20:26
9/12 A kérdező kommentje:
mai mecsekre kire fogadjak ti kire fogadnatok?
2014. nov. 9. 15:54
10/12 anonim válasza:
Alapvetően 1 meccsre kell mindig fogadni. De arra mindig nagyban...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!