Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Lehet hülye kérdés, de egy...

Lehet hülye kérdés, de egy teniszmeccs során a teniszező mikor megy el wc-re?

Figyelt kérdés
Mert egy ATP vagy WTA meccs során sose adnak ugye annyi időt hogy az ember elvégezhesse esetleg a dolgát, kivéve női meccseknél, mert ugye ott döntőszett előtt lehet kérni egy azt hiszem 10 perces szünetet, de sose látni hogy a teniszező lemenne a pályáról. Férfiaknál nincs ilyen. Egy (férfi) Grand Slamen egy teniszező kibírja 4-5 órán keresztül wc nélkül? +ba még ugye sokat is isznak... közbe...

2014. okt. 29. 23:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Jó, jó rendben... tévedtem, van olyan amikor lemennek a pályáról, köszönöm a válaszokat. :)

Tudom hogy nem kell hozzá digi, csak ő szokta azt csinálni hogy rangos teniszmeccseket "megvett" így konkrétan az egész Wimbledonról lemaradtam.. Most meg a Prisról.. :D

2014. nov. 4. 22:50
 12/13 anonim ***** válasza:
hát azért a digi adja a legjobban, asszem az összes masterst adja, meg néha sport1-2 500-as tornákat, de lehet streamen nézni mindent
2014. nov. 5. 20:48
 13/13 A kérdező kommentje:

Tudom hogy streamen van minden de korlátozott netünk van, havi 30 giga 3 személyre, azért a jó stream eszi a netet rendesen.. azért a döntőt lehet megnézem ha törik ha szakad... :D

Egyébként nem tudom miért adnak ilyen kevés teniszmeccset... nem hiszem el hogy többen megnéznek egy kazahsztáni rali ismétlést mint egy Fed kupa döntőt.. megáll az eszem... :D

2014. nov. 7. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!