Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Lehet hülye kérdés, de egy...

Lehet hülye kérdés, de egy teniszmeccs során a teniszező mikor megy el wc-re?

Figyelt kérdés
Mert egy ATP vagy WTA meccs során sose adnak ugye annyi időt hogy az ember elvégezhesse esetleg a dolgát, kivéve női meccseknél, mert ugye ott döntőszett előtt lehet kérni egy azt hiszem 10 perces szünetet, de sose látni hogy a teniszező lemenne a pályáról. Férfiaknál nincs ilyen. Egy (férfi) Grand Slamen egy teniszező kibírja 4-5 órán keresztül wc nélkül? +ba még ugye sokat is isznak... közbe...

2014. okt. 29. 23:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy meccs alatt simán kiizzadják, amit meccs közben isznak, olyannyira, hogy inkább a folyadékpótlás a kérdés, nem pedig az, hogy mikor tudnak kimenni. Nagyvécézés pedig értelemszerűen nem fordulhat elő, mert a sportolók nem háromfogásos vacsorával szoktak készülnek a mérkőzésekre.
2014. okt. 30. 00:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Az előzőnél az igazság.. Vagy melegben játszanak, vagy fedett arénában ahol magas a páratartalom, a sprintek miatt pedig rengeteget izzadnak.

Amúgy vannak 2-3 perces szünetek a meccseken, sőt, egészségügyi okokból(ápolás) miatt az öltözőben hosszabb időt is el lehet tölteni, szóval ha nagyon mennie kéne valakinek nincs akadálya.

2014. okt. 30. 01:01
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, végül is igaz... :)

Csak ugye a vizelet nem csak felesleges folyadékot hanem ásványi anyagokat is ürít, tehát egy 4-5 órás teniszmeccs során kizárt hogy valakinek ne kéne elmenni elvégezni a dolgát...:D

Bár lehet ügyesen csinálják, nem láttam még teniszezőt lemenni a pályáról meccs közbe.. :D

2014. okt. 30. 14:27
 4/13 anonim ***** válasza:
60%

Akkor nem nézel elég teniszmeccset.

A szettek között kapnak 3 percet, hogy lemenjenek a pályáról, csak nem mindig és nem mindenki él vele. Van, aki olyankor le is tusol.

2014. okt. 30. 15:58
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom te milyen teniszmeccseket néztél.. egy ITF meccsen ez lehet mindennapi dolog, de én még tv közvetítésben nem láttam olyat hogy egy ATP vagy WTA meccsen a játékos lemenne a pályáról, igaz, tv közvetítésben szünetekben olykor statisztikákat mutatnak illetve eddig én akárhány meccset láttam (nem keveset) a játékos leült a padra, törölgette magát és ivott... (már amikor őt mutatták)

2014. okt. 31. 19:53
 6/13 anonim ***** válasza:
most volt pedig a héten, mörri szólt a székbírónak h ki kell mennie és ennyi :D
2014. nov. 1. 17:34
 7/13 A kérdező kommentje:
Már aki olyan szerencsés hogy digije van vagy tudja fogni.. :D Így az egész ATP Parisról lemeradok.. marad a WTA Sofia.. :D persze ma nem adták az elődöntőt.. :|
2014. nov. 1. 22:48
 8/13 anonim ***** válasza:

4-es vagyok: nézd vissza az idei Roland Garros női döntőt, Sharapova lement a második szett után csurom vizes ruhában, verejtékes bőrrel, és visszajött egy száraz ruhában, száraz bőrrel.

Nézd vissza a 2012-es olimpia elődöntőjét, amikor Federer lement szett KÖZBEN a pályáról. Del Potro teljesen ki is akadt miatta.

Nézd vissza az idei US Opent, amikor Ferrer az első szett után lement a pályáról csurom vizes ruhában és szárazban jött vissza, letusolva. (A fiúk persze nem szoktak pólócsere miatt lemenni a pályáról, elintézik ott helyben, de ő nadrágot is váltott, mert nagyon magas volt a páratartalom, és ömlött a nadrágjából is a víz).

Hát most hirtelen ennyi jutott eszembe.

2014. nov. 4. 08:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Még mindig 4-es vagyok: Ja, és nem kell hozzá digi, mert az olimpiát az M1 közvetítette, a Roland Garrost és a US Opent pedig az Eurosport.
2014. nov. 4. 08:17
 10/13 Béla211 válasza:
Én láttam már többször tv-ben hogy lementek a pályáról csak olyankor legtöbbször reklámoznak.És egy 3-4 perc bőven elég egy férfinek ,hogy elvégezze a dolgát.
2014. nov. 4. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!