Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ronaldo vagy Messi?

Ronaldo vagy Messi?

Figyelt kérdés
2014. okt. 11. 23:30
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
Ezek a kérdések már két éve is nevetségesek voltak, amúgy tök mindegy ki a jobb, mert Ronaldo és Messi annak a sok gyökérnek még csak a létezéséről sem tud, akik minden egyes cikknél pocskondiázzák valamelyiküket a face-n. Ami tény, hogy Messi már 4-szeres, Ronaldo pedig nagy valószínűséggel 3-szoros aranylabdás lesz januárban, többszörös BL győztesek, euró milliókat keresnek és a nevük ugyanúgy fent fog maradni, mint a korábbi nagy játékosoké korszakokra lebontva (Pelé, Cruyff, Beckenbauer, Maradona, Zidane stb.).
2014. okt. 11. 23:57
 2/9 anonim válasza:
56%
Természetesen Messi :D
2014. okt. 12. 00:06
 3/9 anonim válasza:
56%
Messi!
2014. okt. 12. 10:00
 4/9 anonim válasza:
40%
Ronaldo <3
2014. okt. 12. 10:29
 5/9 ádámwww ***** válasza:
56%

Egyértelmű Messi.

Ronaldo az színészkedik,pedig ő is jó játékos LENNE ha tovább vinné a labdát és nem hisztizne és nem akarna mindenkinek lapott adatni...Messi jó játékos messze nem színészkedik annyit amennyit Ronaldo..Tény hogy néha már valamennyire rádob de ő nem hisztizik.Ő játszik és elishiszem hogy feldobja magát mert most nézzük meg...Messi játszani akar nemhagyják.Rámennek négyen,akármilyen akrobatikus módszereket mutatt be,felrúgjak..Messi még azért jobb mert ő már azthiszem 16 évesen már Barcelona focizott.(Barcás vagyok és nemtudom hogy mikor kezdett 'híres' lenni Ronaldo.De viszont Ronaldo 30éves viszont Messi 26\27éves.)Úgyhogy viszont Messi többet ért el mint Ronaldo.Nem azért mert Barcás vagyok hanem ez tény.Bocsi hogy ilyen hosszan írtam le de elfogott az ihlet.:D

(Bocsi ha van helyesírási hiba,de telefonról vagyok.:D)

2014. okt. 12. 11:25
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Én egyébként Real-os vagyok.

Mi a véleményetek, ha egy csapatban játszana a két csillag mi lenne? Ki tudna jobban érvényesülni?

2014. okt. 12. 23:00
 7/9 ádámwww ***** válasza:
Szerintem Messi,mert ő magánnak is megtudja szerezni a labdát viszont Ronaldonak kell a kiszolgálás.:D
2014. okt. 13. 18:50
 8/9 anonim válasza:
28%
Ti hülyék vagytok... hogy lenne már lessi jobb!? méghogy messi több labdát szerez?? csak addig volt a sikerkorszakában (4 aranylabda, BL-trófeák) amíg mögötte Iniesta és Xavi osztotta jobbnál-jobb labdákkal, de most hogy már kiöregedtek: SEMMI. Ronaldo egyértelműen jobb! Félreértés ne essék, mindkét játékos zseniális, de jelen pillanatban senki sem mondhatja h a Bolha jobb lenne!!! :O Ami messi mellett szól az egyedül az hogy fiatalabb mint CR.
2014. nov. 15. 16:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Hihetetlen... Hogyha zavarnak titeket ezek a kérdések, akkor egyszerű a megoldás: Ne válaszoljatok rájuk, senki sem kényszerít. Azért kérdeznek ilyet az emberek, mert érdekli őket mások véleménye, és ezért teszik fel újra a kérdést.

A másik dolog pedig, hogyha egyszer Ronaldot kedvelitek, akkor azt miért úgy kell kifejezni, hogy a másikat fikázzátok? (ez fordítva is igaz)

Hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem Messi. Nem értem, miért mondják, hogy kiégett, a napokban döntött meg két szép rekordot is. Megjelent mellette Neymar, aki szintén szórja a gólokat a bajnokságban, megjegyzem Ronaldo a 20 góljából azt hiszem hetet büntetőből ért el, míg Neymar (11) és Messi (10) egy tizenegyest sem rúgott.

Egyébként akik azt mondják, hogy Iniesta-Xavi duónak köszönheti Messi az eredményeit, azoknak szeretném jelezni, hogy C. Ronaldo szintén hasonló tudású és méregdrága játékosokkal van körülvéve.

2014. dec. 4. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!