Szerintetek ki jó? Messi, Neymar, Ronaldo?
De imádom az ilyen felületes, elfogult, teljesen laikus és mégis szubjektív állást foglaló "szurkolókat". Nem véletlenül híresült el a "divatdrukker" kifejezés, amit egyébként nem szeretek használni.
Ronaldo is óriási világsztár, sokkal kiforrottabb és komplexebb játékos, mint Neymar. Messi kétségtelenül a világ legjobbja, de Neymar meg sem közelíti, CR szerintem közel egy szintet képvisel. Neymar még nincs a csúcson, csak afelé halad, de még simán lehet a világ legjobbja.
Annak ellenére, hogy szeretem Messit, nem mondanám, hogy most CR-t le kell degradálni, azért, mert nem megy neki igazán.
Mi az, hogy ki a jó? Ők a focisták közt is óriási játékosoknak számítanak, szerinted valamelyikük közülük nem jó? :D Egyébként CR7 és Messi ott van szerintem a világ 10-15 legjobb csatára közt, már jó ideje. Dönteni nem akarok köztük, mert nem is lehet, és felesleges is. Neymar még picit le van maradva, de a legjobb 50 közé szerintem ő is befér.
Utolsó, amúgy nagyon igazad van! És az a szomorú, hogy ezeket a játékosokat direkt, módszeresen hype-olják, és az emberek nagy része még be is nyalja, és róluk szól nekik a foci, de még sokszor az életük is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!