A Fradi ultrák, akik kihagyták az ÚJPEST-FRADIT, nem érzik magukat felelősnek a kudarcért?
Régen: vettél egy jegyet a meccsre és elmentél... Jó volt a hangulat, a foci minősége meg attól függ, mennyire régről beszélünk :)
Ma: szurkolói kártya, klubkártya, tenyérszkenner, mindenkit áttapogatnak, egy ásványvizet se szabad bevinni... Ehhez nem is a huliganizmus az aktuális probléma, hanem hogy csoda, hogy jár még valaki meccsre... Sz@r a foci, amiért a szurkolókat szivatják, és akárhogy szeretné az MLSz, nem özönlik el családok a stadionokat, hanem ürsednek...
Hát azért szerintem ez nem olyan vészes.
Sok diszkóba, szórakozóhelyre hasonló a szitu, tenyérszkenner nincs, de tapogatnak, elveszik a személyit, nem vihetsz be semmit, ha nem úgy öltöztél vagy nem szimpi a fejed elzavarnak.
Kellemetlen, de egy perc az egész.
Diszkóban engem még soha nem tapogattak át, de egy focimeccs előtt kétszer is egymás után. És a diszkó az félig-meddig vendéglátóipar, ezért nem vihetsz be italt amit máshol vettél...
De - az eleve hibás - párhuzam mellé tegyük hozzá: Ha el akarnál menni diszkóba, kéne tenyérszkennert csináltatni, táncolós kártyát, diszkókártyát, és a buli napján a helyszínen néha nem is árulnak jegyet (tehát ha más városból akartál volna menni, megszívtad). Lenne kedve bárkinek diszkóba menni ezután? Aligha... Sőt, szerveznének ugyanarra a diszkózenére szabadtéri bulit a bulizni vágyók (úgy mint ma a Fradi szurkolói közös szurkolást)? Igen...
Megy a rinyálás meg nyafogás, ahogy látom.
Inkább legyen kevesebb szurkoló, a balhézók pedig maradjanak otthon.
Aki tiltakozik az ellen, hogy szigorítják a belépést, annak vaj van a fején, és balhés természet. Így nem lesz lehetősége törni-zúzni.
Egyszer a Fradisok tüntettek valami miatt, mittomén 2-3 éve. Ott vonultak a Könyves Kálmán körúton, mocsok, szemét, törmelék maradt utánuk.
Ha ezeket a huligánokat most nem engedik be, már nyert a futballt szerető közönség!
Úgyhogy én maximálisan támogatom ezt!
A Fradi pedig kikapott, mert szarul fociztak, ennyi!
Jaj, hagyjuk már ezt a bűnözők kint maradnak szöveget. Baromira elárulom, hogy az egész szkennernek nem ez volt a célja. Nem volt aki megvegye, mert annyira pocsék az egész rendszer, Kubatov pedig kitalálta miként lehet még több pénzt kiszedni a szurkolókból.
Alapból mutassátok már meg nekem azokat a félelmetes huligánokat, akiket kint kell tartani. Olyanok, mint a jeti: beszélnek, de nincs bizonyíték róluk. Baromira nem léteznek azok, akikre Kubatov ujjal mutogat! Félre értések elkerülése érdekében ezzel nem a Fradi keménymagot akarom támadni, csak baromira unom már ezt a kifogásnak szánt szöveget. Ha annyira baj Kubatov bácsi szemében a huligánok, akkor miért vette fel Securitynek egy olyat, akit az ultrák kivetettek a soraiból, mert ő tényleg balhés volt? 10 évet ült az, aki most a biztonsági szolgálat egyik feje a stadionban. Akkor miről beszélünk? Bort iszik, vizet prédikál.
Baromira nem a huligánok miatt kellett a kártya, hanem a nyugati modellt akarták megvalósítani a vezetők: az átlag polgárt kitúrni a stadionokból és első sorban a pénzesek menjenek a meccsekre. Szerintetek miért a Chelsea-t hívták le a nyitómeccsre?
Nem kell bedőlni az ilyen álszent dumáknak, hogy a huligánokat akarják kizárni a stadionból és ezért kell a szkenner.
Mielőtt valaki próbálna támadni: nem, nem vagyok Fradista, sőt magyar focit 11 éve nem is nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!