Kéne valami jó kis csapatos (labda) játék, sport, amivel esetleg le is lehet adni pár kilót, melyiket érdemes elkezdeni?
Figyelt kérdés
Vizsgaidőszakban nagyon elhíztam, ráadásul amúgy is hízásra alkalmas vagyok. Nagyon elengedtem magam, még nincs is vége a vizsgaidőszaknak, de az egész napos ki nem mozdulás és könyv és laptop fölé görnyedés másfél hónapja, nagyon betett.
Kéne valami kellemes, izgalmas csapatsport Budapesten, amihez nem kell profinak lenni, ahol jó a társaság, el lehet járni, szépen fokozados felszedni valami kondíciót.
2010. jan. 19. 13:05
2/8 anonim válasza:
dagadt vagy? fuss focizz vagy kézi
3/8 A kérdező kommentje:
Hát, hogy őszinte legyek, most jelen pillanatban tényleg nagyon dagadt vagyok. Hm. Foci, hol? Tudto valami jó helyet ahol lehet érdeklődni?
2010. jan. 19. 15:32
4/8 anonim válasza:
Kézizz :D az a legjobb :D kézi4ever (L)
5/8 anonim válasza:
ha ténleg kövér vagy akkor szerintem adj le a sporthoz kellő súlyt heti 5-4x 1 óra futás + diéta láss csodát hihetetlen eredményt fogsz látni
6/8 anonim válasza:
esetleg még amerikai foci a sima focin kívül.
Ott van egy kis ösztönzés h fuss, me ha nem, és nállad van a labda, akk rádugranak:D
7/8 A kérdező kommentje:
Igen és a tömegverekedés is alternatív kiegészítése annak a sportnak, az is remek testmozgás :-)
Kösz a tippeket, a futást tegnap elkezdtem. De pontosan hol lehet sportoknak utánaérdeklődni?
2010. jan. 19. 19:05
8/8 anonim válasza:
Szerintem focizz, vagy kézilabdázz, esetleg még úszhatsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!