Ti mit gondoltok a kézilabdáról? Én nagyon szeretem és kíváncsi lennék a ti véleményekre is.
Én imádok kézilabdázni. Régen játszottam szövetségben is, de sajnos sokat kell tanulnom, és emiatt nem lehet..
és azt sem bántam, amikor egyszerre 3 ujjam tört hátra..maximálisan megéri. amikor a pályán vagyok.. az az erzés felbecsülhetetlen. amikor hallom a labda paggogását, és átlövésből kapufás gól.. imádok főleg úgy játszani, hogy csak én vagyok a pályán.. és senki más csak én, és a kapus. nem néz senki, a magam ura vagyok. ilyenkor olyan magasra tudok felugrani, úgy érzem enyém a világ..
:)
Veszélyes, de én pl. 5 év alatt az NBI/B-ben egyszer sem szenvedtem sérülést (törés, komolyabb húzódás). Okosan kell játszani. :)
Nagyszerű játék, az elmét és a testet is frissíti. A védekezés a legkirályabb, gyepálni az az ellenfelet, majd amikor felbőszül, csak kajánul rávigyorogni, hogy "na mi van...?" :)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!