OneLike kérdése:
Mi a véleményetek a kézilabdáról? 12/L
Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 11:51
1/10 monster under yo bed válasza:
ennyi idősen én is kéziztem.
2/10 anonim válasza:
Nekem nem jött be, de jó sport. Ha van érzéked hozzá, akkor csináld, hasznodra válik.
4/10 A kérdező kommentje:
:)
2011. szept. 10. 12:49
5/10 anonim válasza:
3 évig kézilabdáztam úgy hogy egy héten volt 4 edzésem+meccsek,de ebben az évben abbahagytam,mostmár csak hetente egyszer járok..helyette kipróbálok más sportokat is.De amúgy nagyon szeretem:)
7/10 petrusi válasza:
Szia!
Én hetente ötször edzek, 14 éves vagyok, és csak ajánlani tudom a kézit.6 éve játszom, és nagyon imádom.Ha van rá időd, és szeretnéd csinálni, akkor próbáld ki!
8/10 anonim válasza:
Én 2 és fél éve játszok, viszont ebben az évben még nincs meh hogy hol edzek meg ilyesmi, ha jó a társaság akkor a legjobb!:) de amúgy igen szeretem! L/12
9/10 anonim válasza:
6 éve játszok, 15 éves vagyok
mondhatni az életem, ahogy bemegyek edzésre csak a kézi számít
ha valakinek van türelme és szeret másoktól is függni akkor csak jó lehet
sokszor fárasztó ( mint minden sport) IMÁDOM!
és nem tervezem hogy abbahagyom
10/10 anonim válasza:
Egyszerűen nem találok szavakat milyen jó sport.Hatalmas érzés rálőni mindegy milyen lövés hgy kitámasztás,átlövés vagy ziccer.....arrol nem is beszélve ha gól!Egyszerűen átmozgat meg minden.Ez az a sport amit mindig szívesen játszok.Focizni mondjuk utálok.Egy szétszort sport.A kézilabda rendezett,minden embernek megvan a helye és hogy taktikáknál hova kell állnija.Itt nem lehet önzőzni csak ha nagyon muszály.A kézilabdába a gól mindenki része mert mondjuk jól zárta meg a védőt vagy ilyesmi.Szerintem,imádom a legjobb sport én is kézilabdázok.Csak ajánlani tudom.12/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!