Miért van ez így és mit lehetne tenni ez ellen?
Figyelt kérdés
Hobbi szinten focizok, úgy 3-4 éve. Eddig mindig kiskapuztam barátokkal, 4-en, 5-en, mindig kapus voltam, mert cselezni, lőni nem tudok, csak védeni. Tavaly nyáron elkezdtek nekem nagykapura lövöldözni. Akkor még nem tudtam semmit se fogni, utáltam az egészet. Most náyorn is megpróbáltuk, azt mondták, jól ment, sokat vetődötem, sokat kivédtem, meg minden. Következő alkalomkor meg oylan voltam, mint tavaly, nem tudtam magam rávenni az ugrásra, valahogy leblokkolt a lábam, mikor vetődni akartam, nem éreztem a kaput, míg jó formában mindig tudtam, hol vagyok a kapuban és az ugrás magától jött mindig, gondolkodás nélkül, rosszabb passzban nem megy egyáltalán. Oké, van ez így, de azóta mikor hogy megy, egyszer jó formában vagyok, egyszer nem. Azóta kiskapura is ez a helyzet... A barátaim elhülyésekedik a dolgot, de engem ez bosszant. Miért van ez így és mit lehetne tenni ez ellen?2014. szept. 7. 00:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!