Szerintetek jó focista Neymar?
Igen, mert egyes ellenzők szerint(főleg Realosok szerint akik amúgy teljesen oda voltak érte egészen ameddig úgy volt hogy a Realba megy, majd végül a Barcelonába kötött ki és érdekes módon rögtön megutálták) folyton színészkedik, de persze azt nem nézik hogy a saját csapatukban vannak a legnagyobb színészek, Ronaldo, Bale (aki ha jól tudom 7 sárgalapot kapott színészkedésért), stb, de természetesen elnézhető ha realos színlel:D
És mielőtt megköveznétek hogy Barcás vagyok, megsúgom hogy nem, mivel EPL-ben van a kedvenc csapatom:) csak sokan azt hiszik hogy aki nem szereti a Realt meg a Real játékosokat az rögtön Barcelona szurkoló.
Amúgy az igazság az hogy van amikor rájászik (bár mostanában már nem), viszont nagyon sokszor elesik, ez egyrészt a súlyából adódik mert olyan könnyű, másrészt a játékstílusából, mert úgy fickándozik hogy sokszor magától is megcsúszik/elesik, és a labdát is nagyon közel tartja magához, így ha kicsit meg is lökik a labdát könnyen át is esik rajta.
Amúgy szerintem nagyon jó focista és élvezet nézni a játékát, hasonlít kicsit Ronaldinho játékára.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!