Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek jó focista Neymar?

Szerintetek jó focista Neymar?

Figyelt kérdés
Csak nem olyan rég óta követem soron.A VB-n tetszett meg a játéka.Bár még nem olyan mint egy Messi vagy egy CRonaldo,DE szerintemjó focista.Csak az zavar,hogy nagyon sok a műesése.Legalábbis én igy gondolom.

2014. aug. 31. 12:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Pár éven belül a legnagyobb focisták közé fogják sorolni, ahogy Raheem Sterlinget, Hachim Mastourt, Alen Halilovicot és Munir el Haddadit is. :D
2014. aug. 31. 15:53
 2/13 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem szimplán egy delfin.
2014. aug. 31. 16:09
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Ahogy régebben Cöröhét is egy delfin volt :d
2014. aug. 31. 16:16
 4/13 A kérdező kommentje:
Delfin?xD
2014. aug. 31. 16:31
 5/13 anonim ***** válasza:

Igen, mert egyes ellenzők szerint(főleg Realosok szerint akik amúgy teljesen oda voltak érte egészen ameddig úgy volt hogy a Realba megy, majd végül a Barcelonába kötött ki és érdekes módon rögtön megutálták) folyton színészkedik, de persze azt nem nézik hogy a saját csapatukban vannak a legnagyobb színészek, Ronaldo, Bale (aki ha jól tudom 7 sárgalapot kapott színészkedésért), stb, de természetesen elnézhető ha realos színlel:D

És mielőtt megköveznétek hogy Barcás vagyok, megsúgom hogy nem, mivel EPL-ben van a kedvenc csapatom:) csak sokan azt hiszik hogy aki nem szereti a Realt meg a Real játékosokat az rögtön Barcelona szurkoló.

Amúgy az igazság az hogy van amikor rájászik (bár mostanában már nem), viszont nagyon sokszor elesik, ez egyrészt a súlyából adódik mert olyan könnyű, másrészt a játékstílusából, mert úgy fickándozik hogy sokszor magától is megcsúszik/elesik, és a labdát is nagyon közel tartja magához, így ha kicsit meg is lökik a labdát könnyen át is esik rajta.

Amúgy szerintem nagyon jó focista és élvezet nézni a játékát, hasonlít kicsit Ronaldinho játékára.:)

2014. aug. 31. 17:01
 6/13 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy igazad van,hogy súlyából adódoan lehet ez az "esés kelés"Neymar egyik ismertetője.Félreértés ne essék én nagyon jó focistának tartom Neymart,csak egy kicsit túlzásnak tartottam ezt a sok esést amit művelt.CRonaldot is jó focistának tartom.Mivel nem nézem olyan rég óta a Real Madrid meccseit,igy pontosan nem tudom,hogy mennyire szokott szinészkeni.Amit eddig láttam tőle az jó volt.
2014. aug. 31. 18:31
 7/13 anonim ***** válasza:
#2-es vagyok, ne, hogy azt hidd, hogy szar "mindenkit megveszünk 100 millióért madridista" vagyok. ~ West Ham szurkoló.
2014. aug. 31. 21:57
 8/13 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó focista. :) De most még nem a legjobb de hát még fiatal :)) Majd lesz az is! :DDD
2014. szept. 1. 15:23
 9/13 Popeyke válasza:
Én szeretem Neymar-t a kedvencem Messi
2014. szept. 1. 18:34
 10/13 anonim válasza:
rohadt jó focista!! nagyon ott van!! :)))
2014. szept. 1. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!