Ferencváros szurkolói kártya?
Lehet úgy venni szurkolói kártyát, hogy az igénylő személye nincs jelen a vásárlás során?
Mert mennénk a Chelsea elleni meccsre és holnap egy ismerősünk menne fel megvenni a jegyeket, de még szurkolói kártyánk sincs. Szóval holnap ezeket elintézné, mi meg vasárnap beaktiválnánk vagy amit kell...
Nagyon szépen köszönöm a választ.
Én is ugyanígy vagyok vele...
Vidéken élek, 280km-re Budapesttől, méreg drága lenne a benzin, de megérné.
De így, hogy meccsnapon nem lehet beaktiválni, ehhez legalább 2x kellene felmenni.
Hangsúlyozom még egyszer is baromi drága nem hogy kétszer. :(
A jegy árak meg...
3 óra az út Budapestre nekem, szóval mire hazakeverednék és másnap munka, de megérné még ez is.
De az, hogy más ne intézheti el a szurkolói kártyát és, hogy emiatt kétszer kellene felmenni, na ez így már nem megy.
Kár, pedig egész szép kis csapat gyűlt össze, - hogy majd valaki megcsináltatja a kártyát pár nappal előtte és mi meg vasárnap csak átvesszük a jegyet és beaktiváljuk a kártyát.
Mindenesetre köszönöm a válaszodat és fel a fejjel. :)
Amúgy itt azt találtam, hogy meccsnapon is lehet kártyát kiváltani, de csak 500ft-os ráfizetéssel.
Remélem, hogy ez tényleg igaz.
Nem tudsz róla valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!