Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ferencváros szurkolói kártya?

Ferencváros szurkolói kártya?

Figyelt kérdés

Lehet úgy venni szurkolói kártyát, hogy az igénylő személye nincs jelen a vásárlás során?

Mert mennénk a Chelsea elleni meccsre és holnap egy ismerősünk menne fel megvenni a jegyeket, de még szurkolói kártyánk sincs. Szóval holnap ezeket elintézné, mi meg vasárnap beaktiválnánk vagy amit kell...

2014. aug. 5. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, személyesen ott kell lenni a vénaszkenner miatt, meccsnapon pedig nem lehet beaktiválni ahogy te fogalmaztál, szóval az ismerősöd nem fog tudni se kártyát csináltatni neked, se jegyet venni...
2014. aug. 5. 22:33
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
Amúgy én ezért is nem megyek, lassan 15 éve vagyok nagy Fradi szurkoló, mindvégig kitartottam a csapat mellett, még akkor is büszkén szurkoltam nekik amikor az NB2-ben voltak és ott is kapták a nagy pofonokat, úgy hogy az is elképzelhető volt, hogy másnapra megszűnik a klub. Olyankor mindig arról álmodoztam, hogy valahogy túléljük ezt a szörnyű időszakot, feljutunk, pár éven belül visszatérünk legjobb magyar csapatok közé, lesz egy szép új stadionunk, és hazatér Gera aki óriási kedvencem és pályára lép az első meccsen. Nagyjából minden így is történt, erre teljesen ellehetetlenítik azt, hogy én és a hozzám hasonló vidéki Fradisták eljussanak a megnyitóra, ráadásul ilyen brutálisan drága jegyárakat szabnak meg. Az meg már csak hab a tortán, hogy vasárnap estére teszik, hogy aki vidéki és nincs lehetősége utazásra még akkor se tudjon elmenni ha kifizeti a méregdrága jegyeket és előtte végigcsinálja ezt a regisztrációs herce-hurcát. Fáj a szívem nagyon mert már akkor álmodoztam az új stadionról amikor a csőd szélén állt a klub, amikor 100%-osra kiderült, hogy valóban megépül az új stadion szinte minden nap elképzeltem, hogy mekkora fiesztát fogunk csapni, olyan pokoli hangulatot teremtünk olyan ünnepléssel, hogy egész Európa erről fog beszélni...erre ez lett az egészből. Nagyon szomorú vagyok miatta...
2014. aug. 5. 23:09
 3/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a választ.

Én is ugyanígy vagyok vele...

Vidéken élek, 280km-re Budapesttől, méreg drága lenne a benzin, de megérné.

De így, hogy meccsnapon nem lehet beaktiválni, ehhez legalább 2x kellene felmenni.

Hangsúlyozom még egyszer is baromi drága nem hogy kétszer. :(

A jegy árak meg...

3 óra az út Budapestre nekem, szóval mire hazakeverednék és másnap munka, de megérné még ez is.

De az, hogy más ne intézheti el a szurkolói kártyát és, hogy emiatt kétszer kellene felmenni, na ez így már nem megy.

Kár, pedig egész szép kis csapat gyűlt össze, - hogy majd valaki megcsináltatja a kártyát pár nappal előtte és mi meg vasárnap csak átvesszük a jegyet és beaktiváljuk a kártyát.

Mindenesetre köszönöm a válaszodat és fel a fejjel. :)

2014. aug. 6. 00:28
 4/4 A kérdező kommentje:

[link]

Amúgy itt azt találtam, hogy meccsnapon is lehet kártyát kiváltani, de csak 500ft-os ráfizetéssel.

Remélem, hogy ez tényleg igaz.

Nem tudsz róla valamit?

2014. aug. 6. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!