Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az FTC-Chelsea meccről mondaná...

Dávkapcs kérdése:

Az FTC-Chelsea meccről mondanátok valamit?

Figyelt kérdés
Augusztus 10-én lesz a Ferencváros-Chelsea...Mennyi a jegy,hol lehet azt megvenni,a fradi drukkerek tényleg verekedősek?

2014. júl. 27. 07:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Minden jegyinfó a fradi.hu-n megtalálható.

És minden focicsapat szurkolóinál van egy kisebbség akik a balhé és nem a meccs miatt mennek ki, de egyrészt ilyen meccsen aligha lesz konfliktus, másrészt az új biztonsági rendszert azért építették ki hogy az ilyen embereket kiszűrjék, így ha attól félsz nem fognak megverni (esetleg ha lila-fehér mezben mész a B-középbe).

2014. júl. 27. 10:59
 2/5 anonim ***** válasza:

elvileg jegyet már nem nagyon lehet kapni, de nézd meg a fradi-hu-n, vagy telefonálj be.

balhé pedig nem lesz. világklasszis csapat jön, most különösen oda fognak figyelni arra, hogy minden rendben legyen.

2014. júl. 27. 11:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat?Még egy kérdés: Ugye a Bayer München minden évben játszanak a Györi Eto ellen...Ez kb mikor lesz
2014. júl. 27. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:

minden évben? szerintem nagyon nem. legalábbis egy biztos: idén nyáron nem játszanak a Győrrel.

[link]

2014. júl. 27. 17:58
 5/5 anonim válasza:

Már megvolt a meccs de elmondom a 2. érdésedre a választ.

Fadista vagyok jártam meccsre de a B-közép szurkól csak a média mutatja be a szurkolókat úgy , hogy mindenki vrekedik. És a B-közép nem megy ki a stadionba a szkenner miatt.

2014. aug. 24. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!