Miért "éneklik" az ultrák foci meccseken, hogy Palesztina?
Igazából Loki meccsen hallottam, hogy az ultrák valami hasonlót kiabálnak.Lehet, hogy rosszul hallottam és nem is azt kiabálják? Ha igen akkor miért?
Egyébként azt sem értem, hogy miért szokták azt, hogy "Ferencváros óó, Ferencváros éé".. mi köze a Fradinak hozzájuk?
A magyar szélsőjobb szimpátiát mutat Palesztína felé, mivel Izrael egyik nagy ellensége, és ugye Izrael eléggé elnyomja (már kérdés hogy főleg a Hamásznak köszönheti ezt Palesztína, így lényegében egy terrorszervezettel szimpatizálnak az ilyen emberek, csak nem gondolnak bele mert nekik mindegy csak ne a zsidók...
A Ferencvárosos szöveg meg valószínűleg valami gyalázó rigmus, ugyanis az ultrák szeretik a másik tábort sértegetni, függetlenül hogy akár nem is ellenük játszanak. Főleg most hogy a Fradinál elég komoly beléptetőrendszer van amit minden ultra ellenez.
Az első válaszoló lényegében jól megválaszolta a Palesztínás kérdésedet.
De amit Te "Ferencvárosnak" hallasz, az valójában Civísváros. (Persze csak, ha Loki meccsen hallod).
Egyébként most a Loki ultrái összefogtak a Fradistákért a szkenner miatt.. Most nem bántják őket más meccseken.Max. azt éneklik, hogy "Aki nem ugrál szar Fradista,Hey".De Ők inkább a "bűdös tirpákot" szeretik hangoztatni a meccseken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!