1 futball akademian uzom a sportot de van 1 nagy gondom segitenetek?
Figyelt kérdés
Eddzesen minden rendben nem stresszelek de ha bajnoki merkozes van nem merem elkerni a labdat mert mindjart hatulrol ottvannak.... Mindig mondogatom magamban h nezz korul mielőtt elkered a labdat de nem teszem... Minden nap 2 eddzes van meccsen megis ugyerzem nincs erőm.tegnap eddzomeccsen lecsereltek 45ik percbe visszamentem 80adikba es mar nemfeltem es ezmiatt megnott az onbizalmam. Mi segithetne abban hogy ne stresszeljek???2014. júl. 27. 10:18
1/2 anonim válasza:
Basszus, ha tudnám, nem hagytam volna abba a focit. Egy az egyben ugyanaz volt a problémám, mint neked.
Edzésen próbáld meg mindig figyelni ki hol helyezkedik, ahogy írtad nézz körül, mielőtt elkéred a labdát, előbb-utóbb a meccsen már ösztönösen jönni fog (talán). Vagy csak próbáld megfigyelni mit csinálsz edzésen máshogy mint a meccsen.
Ehh, bocs hogy csak ilyeneket tudok írni, mondom nekem nem sikerült túljutnom ezen és inkább abbahagytam.
2/2 A kérdező kommentje:
Most hivtak ide focizni es hat minden kezdet nehez,nagyon nagy különbség van remelem hozzaszokok mert tudom hogy van tehetsegem erre az egeszre.... Csak ezeket kellene kikuszobolnom valahogy koszi a segitseget
2014. júl. 27. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!