Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » 1 futball akademian uzom a...

1 futball akademian uzom a sportot de van 1 nagy gondom segitenetek?

Figyelt kérdés
Eddzesen minden rendben nem stresszelek de ha bajnoki merkozes van nem merem elkerni a labdat mert mindjart hatulrol ottvannak.... Mindig mondogatom magamban h nezz korul mielőtt elkered a labdat de nem teszem... Minden nap 2 eddzes van meccsen megis ugyerzem nincs erőm.tegnap eddzomeccsen lecsereltek 45ik percbe visszamentem 80adikba es mar nemfeltem es ezmiatt megnott az onbizalmam. Mi segithetne abban hogy ne stresszeljek???

2014. júl. 27. 10:18
 1/2 anonim válasza:

Basszus, ha tudnám, nem hagytam volna abba a focit. Egy az egyben ugyanaz volt a problémám, mint neked.

Edzésen próbáld meg mindig figyelni ki hol helyezkedik, ahogy írtad nézz körül, mielőtt elkéred a labdát, előbb-utóbb a meccsen már ösztönösen jönni fog (talán). Vagy csak próbáld megfigyelni mit csinálsz edzésen máshogy mint a meccsen.

Ehh, bocs hogy csak ilyeneket tudok írni, mondom nekem nem sikerült túljutnom ezen és inkább abbahagytam.

2014. júl. 27. 17:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Most hivtak ide focizni es hat minden kezdet nehez,nagyon nagy különbség van remelem hozzaszokok mert tudom hogy van tehetsegem erre az egeszre.... Csak ezeket kellene kikuszobolnom valahogy koszi a segitseget
2014. júl. 27. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!