Szerintetek Németország megvédi címét a 2018-as világbajnokságon?
Figyelt kérdés
2014. júl. 20. 22:26
1/7 anonim válasza:
az 4 év mulva lesz az alatt sok minden változhat, például lehet hogy a magyarok eljutnak a potselejtezoig is.
2/7 anonim válasza:
van rá esély, de szerintem az újjáépülő spanyol válogatott vagy a nagy vérfrissítésen áteső, Neymar vezette brazil csapat húzza be
3/7 anonim válasza:
Nem hiszem, bár lehetséges. Ahogyan a 2-es mondja, szerintem is belehúznak a Spanyolok, illetve nagyon remélem, hogy az új Brazil szövetségi kapitány beválogatja Neymart... 8 éve nem tették ezt. Meg Messi még csak 31 lesz, szerintem megint lesz esélyük újra az Argentinoknak.
5/7 anonim válasza:
Remélem vagy a brazilok,vagy a spanyolok nyerik 4 év múlva vb-t.:)
6/7 anonim válasza:
Nagy rá az esély. A németeknek most ért be egy hasonló generációjuk, mint 2008-ra a spanyoloknak. Szerintem kizárt, hogy oroszországban Dél-amerikai válogatott nyerjen. Hajrá Európa!
7/7 anonim válasza:
meg fogja védeni!!!
,,kiöregedni'' pedig nem fognak mert újjak is bekerülnek a válogatottba, akik majd frissítik a csapatot ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!