Mi a jó a fociban? 22 idióta kergeti egymást egy nagyjából 1 hektárnyi területen csak azért, hogy a kapuba jutassák a ladát. Ebben most mi a jó? Mi az izgalmas?
Engem soha nem hozott lázba a foci.
18/f
Számomra az az izgalmas, AHOGYAN a kapuba juttatják a labdát és ha van kedvenc csapatot az csak fokozza.
De nem értem miért olyan fontos ez neked, engem meg a golf nem érdekel, és akkor most mi van?
nem mindegy ha teged nem hoz lazba?
A jo fociban (nem a magyarban) rengeteg esz, strategia es sportertek van. Az hogy te nem erted az a te bajod.
A kerdes csak az hogy miert erezted szukseget annak hogy ezt megosztd velunk.
Ha nem tetszik ne nézd. Senki nem kötelez rá. Enni erővel egyik sportnak sincs értelme mert a futók pl a semmi után futnak. A kézilabdások szintén dobálnak egy labdát a "semmiért". STBSTB......
NEM KELL NÉZNI.
Típus kérdése.
Én 4 éves korom óta focizok, nem tudtam megunni... nézni és játszani is jó dolog maradt így 30 évesen is. Szellemileg és fizikailag is egyaránt megmozgat.
Akkor Te nyilván más típus Vagy. Nincs ezzel baj, így szép az élet, hogy nem vagyunk egyformák. :)
én is, mint az utolsó válaszoló, 4 éves korom óta üzőm ezt a sportot. Nem tudom megunni, ha már 2-3 hétig nem tudok focizni, akkor szinte " depresszióba " esek, ugyanis annyira imádom.
AMugy buta 1 kérdés volt tőled, golfba mi az izgalmas például?
17/F
Durva, én meg a vöröshajú csajokat bírom, mi a jó a szőkékben?
De komolyan, ha az ismerőseid közül mindenki focizik és ez téged zavar, az nem ennek a sportnak a hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!