Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Olasz Német meccset néztem...

Olasz Német meccset néztem meg először az EB- n: ) Nekem az jött le, hogy mint az élet sok más területén, a Németek elbízták kicsit magukat?

Figyelt kérdés

M.o. -n 3 osztályban rúgnak 2-3 m -rel a kapu fölé, nem EB Halbfinale -ban : )

Ki hogy látja?? : )

2012. jún. 28. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Inkább szétestek, nem tudtak mit kezdeni az olasz védelemmel, ami mindig is jó volt.
2012. jún. 28. 23:05
 2/7 anonim válasza:
100%

Azért a magyar válogatott nem egészen egy kategória a némettel,lehet hogy fáj az igazság,de mi közel sem vagyunk olyan jók mint ők.

Amúgy meg nagyon sajnálom a németeket,mert szerintem sokkal jobban játszottak az olaszoknál,csak ezen a meccsen valahogy nem sikerült nekik gólt rúgniuk.Az egyetlen hátrányuk nekik csak a védelmük,amit nem nehéz áttörni.

Remélem megnyerik a 2014-es VB-t

2012. jún. 28. 23:13
 3/7 anonim ***** válasza:
egyetértek az elsővel. bár inkább spanyol-német döntőt néztem volna, de így is jó. lényeg, hogy a spanyolok ott vannak:D
2012. jún. 28. 23:14
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

hááátt kivagyok akadva ám mindenkin, komolyan akkorát csalódtam, azért mert most így jött ki a lépés Németország ugyanolyan jó csapat, miért kell úgy véleményt alkotni, ha a többi meccsüket nem láttad?

Gundel is elkezdi nemtudták hozni a színvonalat meg stb stb... de miért? annyi helyzetet kialakítottak, egyenletesen birtokolták labdát, ok nem ment be, de nem ez alapján kell osztályozni!!!!!!!!!

na mindegy, sose szidtam meg höbörögtem az ellenfelen mint ahogy sokan teszik, én gratulálok olaszoknak, csak szerintem nem éredmelték meg, és a közhely sajnos igaz gólra játszák focit.

hmm pedig vártam a revanst spanyolok ellen ;)

na mind1 majd a VB-n, hajrá NÉMETORSZÁG!!!!!!!!!!

2012. jún. 28. 23:31
 5/7 anonim ***** válasza:

"Gundel is elkezdi nemtudták hozni a színvonalat meg stb stb... de miért? annyi helyzetet kialakítottak, egyenletesen birtokolták labdát, ok nem ment be, de nem ez alapján kell osztályozni"

olaszok veszélyesebbek voltak, a kp-n ők irányítottak, gomez/klose-nek szinte momentuma se volt, schweinsteger, özil, kroos hármas leszedték végig.

totális vereséget szenvedtek és örülhetnek hogy csak 2-1 lett a vége.

2012. jún. 29. 08:04
 6/7 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem így már nem is nézem a döntőt. Kiesett a két nagyjából támadófocit játszó csapat, maradt a két bunkerfocira alapozó olasz és spanyol válogatott. Mint mindig. Nem baj, majd eldöntik tizenegyesekkel, ez kell a népnek...
2012. jún. 29. 09:53
 7/7 anonim válasza:
Nemetek mar az elos percekben vezetni birtak volna de tul hulyek voltak hozza mar bocs erte de akkor is utanna meg beszoptak 2 golt es akk meg mar vege is volt. a csoki ba rakta a 2 golt h neuer v mi a neve nem is latta a labdat... Ugy jott le h nem is akarnak nyerni a nemetek na de mind 1
2012. jún. 29. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!