Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek nincs megbundázva...

Szerintetek nincs megbundázva a vb?

Figyelt kérdés

A Brazilokon nagyon jól látszik, főleg most, hogy egyáltalán nem fociznak. Persze azt mondják hogy gyengék, de szerintem ez elég átlátszó. Esnek össze vissza, nem mennek a kapuhoz, nem védenek, még a kommentátor is azt modnja, úgy játszanak mintha tizenéves kezdő kamaszok lennének.

Szerintem az első 3 hely tuti le van zsírozva.

2014. júl. 12. 23:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Ez sem volt objektív... szerintem ez egy érdekes kérdés. Nem értem miért kell ebbe is beletrollkodni.

- a kommentátor meglátása szerint is, a bíró végig úgy döntött a meccsen, hogy a hollandoknak kedvezzen.

- a brazil csapat felosztása, helyezkedése végig rossz volt - szintén kommentátor jegyezte meg, de amúgy is észrevehető volt.

- a brazil játékosok az idő nagy részében ácsorogtak a pályán, és kezdő hibákat követtek el, engedték be a gólokat, hagyták ki a helyzeteket. (szintén megjegyezte a kommentátor)

Aki ellenérveket tud felsorakoztatni, arra kíváncsi lennék. Mert én így látom, de hátha valaki tudja szélesíteni a látóköröm, **értelmes** vita keretében!

2014. júl. 13. 00:00
 12/21 anonim ***** válasza:
32%
A brazil-holland meccs bírója után..én már nem tudom mit mondjak.Az a bíró egyenlő volt a nullával..szerintem ha a meccs előtti 3 percben az útról felszednek egy csövest,aki alig ért a focihoz..az jobban megtudta volna csinálni szabályosabban a meccset,mint ez a bíró.
2014. júl. 13. 00:19
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Eleg meleg van most Braziliaban es a paratartalom is magas (annak ellenere, hogy ott most van tel), igy eleg butasag lenne bundazni, vagy akar pullovert hordani a Copacabanan.
2014. júl. 13. 02:51
 14/21 anonim ***** válasza:

nincs itt semmi bunda

vitázni meg nem érdemes mert te teljesen másképp látod ha neked már egy kihagyott helyzet bunda :)

am csoda hogy még ép eszű vagy mert a semmi mögé is beképzelsz dolgokat

2014. júl. 13. 07:15
 15/21 anonim ***** válasza:
totál bunda az egész
2014. júl. 13. 08:14
 16/21 anonim ***** válasza:

A brazilok ezzel a kerettel soha nem fociztak jól. Mindig 1-2 góllal nyertek ha nyertek azok sem voltak kidolgozott helyzetek.

A bírók nagyon nagyon sokszor kedveznek az egyik félnek.(általában nem direkt)

Egyáltalán nem tűnik úgy mintha le lenne osztva.

2014. júl. 13. 08:54
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy meglenne bundázva. A Holland-Brazil meccsen a bíró egy nulla volt és pont. A brazilok nem érdemelték meg, hogy eddig eljutott mert szar volt a játékok az egész VB alatt. Egyedül Horvátország meg Kamerun ellen mutattak valamit(de kérdem én, azok nem csak töltelék csapatok voltak?) Kolumbiának vagy Chilének már megkellet volna vernie a Brazilokat és akkor láthattunk volna 1-2 izgalmasabb meccset.

A legtöbb ember sír, hogy Neymar miatt nem tud játszani Brazília, szerintem Neymárral 7:0-ra kaptak volna ki a Németektől, mert kihagyta volna :).

2014. júl. 13. 08:57
 18/21 anonim ***** válasza:

A holland-brazil bírója fújt össze vissza, de szerintem akkor se lett volna nagyon más végeredmény, ha az elején piroslap+szabadrúgást ítél (amit kellett is volna).

Az, hogy az egész le lenne kenve, azt nem hinném, de sajnos lehet néhány meccs aminek ha nem is a végeredménye, de jól fizető eseményei le vannak zsírozva.

Pl lehetett hallani, hogy a kameruni válogatott egyik meccse előtt egy kiállítás, és azt hiszem egy gól vagy egy 11-es körülbelüli idejét bemondta egy fogadási csalásokkal vádolt ember.

2014. júl. 13. 11:37
 19/21 anonim ***** válasza:

Mindig felhozzák a bunda-témát, ha egy-két meccs nem úgy alakul, ahogyan azt a többség várta.

Nincs megbundázva a vb, ha úgy lenne, akkor a francia-német párharc legfeljebb a döntőben történhetett volna meg, hiszen náluk nagyobb lobbival rendelkező ország nemigen van. Az angolok sem zuhantak volna ki Costa Ricával szemben stb...

A brazil csapatban meg ennyi volt, nézd a vb-n a meccseiket, egyedül Kamerun ellen ment nekik, de az afrikai csapat esetében az is szóban forgott, hogy el sem mennek a világversenyre, szóval nem egy eget-rengető győzelemről volt szó...

2014. júl. 13. 13:41
 20/21 anonim ***** válasza:
A boksznál is a pontozóbírók vannak megbundázva. Itt is lehet megkenik a bírókat, hogy kinek engedjen stb. de többet nem tudnak tenni. Ha ennyire bunda lenne, Orbán már eladta volna az országot egy vb -ért szerintem.
2014. júl. 13. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!