Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek nincs megbundázva...

Szerintetek nincs megbundázva a vb?

Figyelt kérdés

A Brazilokon nagyon jól látszik, főleg most, hogy egyáltalán nem fociznak. Persze azt mondják hogy gyengék, de szerintem ez elég átlátszó. Esnek össze vissza, nem mennek a kapuhoz, nem védenek, még a kommentátor is azt modnja, úgy játszanak mintha tizenéves kezdő kamaszok lennének.

Szerintem az első 3 hely tuti le van zsírozva.

2014. júl. 12. 23:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
2014. júl. 12. 23:13
 2/21 anonim ***** válasza:
10%
mivel brutálisan gazdag emberek brutális pénzei mullanak rajta, szerintem biztosak lehetünk benne, hogy az utolsó kiment labda után rohangáló nem tom mi a neve kiskölyökig mindenki meg van kenve...
2014. júl. 12. 23:14
 3/21 anonim ***** válasza:
50%
Szerinted egy latin férfi eladja a becsületét és megalazza magat a hazaja előtt? Minek? Így is rengeteget keresnek.
2014. júl. 12. 23:14
 4/21 A kérdező kommentje:

Nem becsületről van szó, hanem pénzről.

De csak egy felvetés volt.

A brazilok nem a vereséggel alázzák magukat, hanem azzal hogy nem képesek sportszerűen játszani - nemhiszem van másik csapat akik ennyit, és ilyen pofátlanul szabálytalankodtak most, mint ők.

2014. júl. 12. 23:21
 5/21 A kérdező kommentje:
De szabálytalankodás ide vagy oda, nekem ez akkor is gyanús! :D
2014. júl. 12. 23:25
 6/21 anonim ***** válasza:
58%
hát én jártam Brazíliában és nem a becsületesség az a szó, ami elsőként eszembe jut, hanem a csórók és a zsebesek...
2014. júl. 12. 23:35
 7/21 anonim ***** válasza:
67%

persze lezsírozva... komolyan olyan sok h_lye van ezen a világon aki minden mögött már összeesküvést lát...

bizonyítani nem is kell semmit, mert úgyis van legalább másik 1000 h_lye aki bólogat a marhaságra...

2014. júl. 12. 23:49
 8/21 A kérdező kommentje:

Nem összeesküvés , hanem politika. :)

A szitkozódás, és a marházás pedig nem minősül objektív véleménynek. :D

2014. júl. 12. 23:52
 9/21 anonim ***** válasza:
74%
hát igen, nagyon komoly politikai szerepe van hollandiának és a 10 év alatt 2x is csődbe jutó argentínoknak... úristen :D:D:D
2014. júl. 12. 23:55
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
szerintem meg az a hülye, aki azzal áltatja magát, hogy egy világra szóló rendezvény, ami nem csinál mást csak pénzt generál és generál, nincs minden egyes mozdulata előre gondosan eltervezve... de áltassátok csak magatokat sportszerűségről, ha nektek ez jó :D
2014. júl. 12. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!