Kézilabdakapus vagyok és nem érzem magam fontosnak (? )
Figyelt kérdés
Néha úgy érzem semmi jelentőségem nincs a csapatomban. Nem azért, mert nem menne, mert tényleg szeretem csinálni meg sikerült első számú kapusnak lennem. Társaimmal nagyon jóban vagyok, és szokták mondani, hogy biztonságban érzik magukat, ha én állok a hátuk mögött. Mégis amikor egy profi meccset nézek, és látom például Nagy Lacit játszani, máris nem érzem a posztomat olyan fontosnak. Mintha én nem is kézilabdáznék. Úgy érzem, nem mondhatom magamra, hogy kézilabdás, hanem csak azt, hogy kapus. Mit tegyek?2014. júl. 11. 17:42
11/11 anonim válasza:
Először én is így éreztem magam. De aztán valaki az mondta hogy ha nem védek ki egy ziccert az csak azért lehet mert az előttem álló fal valahol hibázott. Azóta szó szerint játéknak fogom fel az egészet. Előtte balketesként jobbszél voltam. ott is meg van ez a jelentéktelelennek érzem magam szitu, mert vagy nem kaptam labdát vagy utáltak hogy 3 lövésből 1 et kihagytam. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!