Titeket melyik játékos és csapat irritál a legjobban ezen a foci VB-n?
Engem Messi. Olyan beképzelt, azt hiszi, ő egy maga az argentin válogatott, meg minden róla szól, és a feje elég nyomi, irritáló számomra a képernyőn látni.
Pár ember kivételével egyébként egy nagy semmi az argentin válogatott, állandóan védekeznek, ha szerencséjük van, helyzethez jutnak, megölik a meccseket és unalmassá teszik őket. Ha bejutnak a VB döntőbe, ott semmi izgalom nem lesz, nézhetjük Messi fejét és a 10 védekező argentint a saját térfelükön.
Spanyolok már kiestek, na őket se szerettem.
Kedves válaszoló, egyetértek az előttem szólók némelyikével. Láthatóan nem sok közöd van a focihoz... de, hogy a kérdésedre is válaszoljak:
Robben (mert nagyon rájátszik a dolgokra), Fred (mert kb. dísznek van a csapatban) és Müller (mert minden sz*rért hisztizik).
Sajnálom, ha valaki szereti őket és esetleg megbántottam ezzel, de ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!