Titeket melyik játékos és csapat irritál a legjobban ezen a foci VB-n?
Engem Messi. Olyan beképzelt, azt hiszi, ő egy maga az argentin válogatott, meg minden róla szól, és a feje elég nyomi, irritáló számomra a képernyőn látni.
Pár ember kivételével egyébként egy nagy semmi az argentin válogatott, állandóan védekeznek, ha szerencséjük van, helyzethez jutnak, megölik a meccseket és unalmassá teszik őket. Ha bejutnak a VB döntőbe, ott semmi izgalom nem lesz, nézhetjük Messi fejét és a 10 védekező argentint a saját térfelükön.
Spanyolok már kiestek, na őket se szerettem.
"őszintén te lány vagy?nem sokat értesz a focihoz"
Ennek semmi köze a kérdésemhez, minek személyeskedsz?
Utolsó válaszoló, egyetértek, Neymar is beképzelt, és el van szállva magától. Közben roppant kiforratlan, van hová fejlődnie. És a csapból is ő folyik. Ahogy Messi is, mindenki úgy beszél róla, mint egy sztárról, az első számú focistáról, közben alig tudott valami emlékezetest alkotni a hollandok elleni meccsen, a többi argentin jobb volt nála. Pedig nekik nincs olyan jó marketingjük, csak focizni tudnak.
És a műsorok, ahova Messit meghívják, te jó ég... Vendégként egy mondatot nem tud normálisan végigmondani anélkül, hogy ne örülne annyira magának, hogy elkezdje azt az idétlen vigyorát.
Nem szidnám Messit, ha pl. egy Puskás, Pelé, Maradona, Ronaldo (nem a portugál), vagy Zidane lenne. De mindenki látja, hogy az előbb felsorolt nevek szintjét meg se közelíti, mégis közéjük tartozónak érzi magát, és ezt a média csak tovább erősíti. Egy agyonsztárolt, középszintű játékos, akit jól el lehet adni. Ennyi.
A franciákat nem szerettem, valamiért irritálnak egyesek onnan, amúgy nincs olyan, akivel úgy különösebben.
Messi nagyon jó. Szerintem nem beképzelt. Ő és Robin van Persie a kedvenceim, érzékeny vagyok rájuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!