Nektek van valami poénotok a tegnap esti brazil-német mérkőzésk kapcsán?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy pl tegnap este nézem a meccset, bejön a párom, ránéz a képernyőre, azt mondja 4:0? Tök jó, akkor mindjárt vége! Mondom neki, ne aggódjon még csak a 20. percnél járunk! :)2014. júl. 9. 18:09
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
10000ret raktam a brazilokra én most ezen röhögök...
3/6 anonim válasza:
Nagy hiba volt, előző válaszoló. Szinte minden ismerősöm, aki nézi az összes fontosabb VB meccset, mondta, hogy Németország le fogja győzni Brazíliát. Arra persze ők se gondoltak, hogy ennyire. Szerencsével jutottak el a brazilok az elődöntőig. Hatalmas szerencsével.
Azt a 10 ezer forintot a mai mérkőzésre kellett volna tenni, még most is 1,88-as a szorzó a hollandok továbbjutásán.
5/6 anonim válasza:
Nem tudom miért kell poénkodni az ilyenen.Brazíliát nem kell szapulni,valóban nagyon gyengén teljesítettek a németek ellen,de mindenkinek lehetnek rossz napjai.Ez is az emberi agy hiányát tükrözi,hogy egyes emberek az ilyen "viccnek" nevezhető valamin tudnak jól szórakozni.
6/6 A kérdező kommentje:
Az emberi agy egyik legnagyobb hiánya a humortalanság! Nyilván magyar szurkolóként tudjuk milyen érzés az országunknak 7:1-re kikapni. Nem gúny, kinevetés, empátia hiánya, pusztán vicces volt sz alapszitu, ami nálunk történt és kiváncsi voltam, hogy esetleg más is került hasonló helyzetbe. Rajtad kívül mindenki megértette, te meg vághatsz tőlem eret is brazíl mezbe bújva! Okostojás....
2014. júl. 11. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!