Miért ilyen gyengék a dél-amerikai csapatok?
hát ez azért lehet, mert kiscsikó vagy még. eleve kevesebb dél amerikai csapat jut ki VB-re. logikus, hogy így kevesebben is jutnak döntőig. ennek ellenére elég sokszor oda jutnak. ráadásul sokkal gyakrabban rendezik a VB-t európában, mint délamerikában. utoljára 28 éve. azóta európában 3 VB is volt.
a mai holland argentin meccs sincs letudva. én bírnám, ha német argentín döntő lenne. nagy klasszikus...
"én bírnám, ha német argentín döntő lenne. nagy klasszikus..."
Az argentinok játékát inkább nem minősítem részletesen. Élvezhetetlen, ahogy játszanak és kevesek lesznek Hollandia ellen. Mondom ezt úgy, hogy a németeknek szurkolok.
"eleve kevesebb dél amerikai csapat jut ki VB-re. logikus, hogy így kevesebben is jutnak döntőig"
A legjobb négybe szinte mindig ugyanaz a 4-5 európai csapat jut be és közülük kerül ki a vb győztes. Na most ehhez mi köze annak, hogy Dél-Amerikából kevesebb csapat jut ki. A vb címek és játékosállomány alapján Brazíliának, Argentínának és Uruguay-nak is partiban kéne lennie a többi nagy csapattal, de ezek közül csak Brazília nyert vb -t az elmúlt 20 évben és ezalatt 3 európai csapat is világbajnok lett (most lesz a 4.).
"ráadásul sokkal gyakrabban rendezik a VB-t európában, mint délamerikában"
Az előző két vb-n európai döntő volt és ezek körül csak a 2006-os volt Európában megrendezve. Most Dél-Amerika a helyszín, de most is európai döntő lesz.
"A mai holland-argentin is egy országos 1-es lesz."
"ma sem fog érni meglepetés"
" európai döntő lesz zsinórban harmadszor."
Ez a magabiztosság nagyon primitív, függetlenül attól, hogy megvalósul-e majd, vagy sem.
A lottószámokat nem tudod esetleg ilyen határozottan megmondani, kedves jós úr?
Ha előbb te szeretnél kaszálni egyedül, elég ha négy-öt hét múlva mondod meg nekem az akkor aktuálisakat.
#2 négy éve a spanyolok is ugyanilyen élvezhetetlen játékkal rukkoltak elő, aztán tessék, mégis megnyerték a címet ;) a különbség az, hogy pechükre az argentinokra a döntőben sokkal erősebb ellenfél vár
különben meg besírok :D:D:D zsinórban harmadik európai döntő, na persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!