Írtok hosszú vélemémyt a Brazil-Németország meccsről? Mi kehetett a hiba? Ennyire hiányzott Neymar és Thiago Silva?
Bocsi, de láttál már olyat, hogy egy csapat nem játszik második félidőt, mert sok gólt kaptak? Ha ezt meglépik, lehet a következő vb-ről is kitiltják őket. Olyan nincs, hogy levonulnak a pályáról, legkevesebb ilyenkor az lenne, hogy minden szurkolónak visszafizetik a belépőjegyet.
Az, hogy lejátszották a meccset, nem kell, hogy bárkit büszkeséggel töltsön el, ez teljesen evidens, magától értetődő dolog. Egyébként meg a braziloknak szurkolók együtt érezhetnek velük, sajnálhatják őket, de büszkének lenni rájuk pusztán azért, mert nem vonultak le a pályáról, na az már abszurd.
Fejben teljesen összeomlottak. Egyébként érdekes, hiszen sok játékosuk nagy csapatoknál játtszik, a BL-ben. Ott nagy pénzekről van szó, a tét, talán néha még nagyobb, mégsem omlanak össze így! Nem igazán értem.
Véleményem szerint a németek jobbak és akkor is győztek volna, ha a brazilok nem omlanak össze és keményen védekeznek. Jobb lett volna úgy. elmaradt volna a megalázó vereség és 2:0-ra, vagy 3:1-re kikapnak aznap. (Még az is lehet, hogy 2:1-re bekkelték volna a meccset.). Hivatkozhattak volna Neymar és Thiago Silva hiányára és az egész elfogadhatóbb lett volna a közönségnek és a braziloknak.
Vegyük figyelembe, hogy szerintem a játékvezetők túl passzívak, kevés a lap és sok a durva játék. Sok a "veszélyes játék", amit nem fújnak le. Gondolok itt a fejmagasságban az ellenfél fejét súroló lábbal történő mentésekre, de a térddel előre való felugrásokra is!
Most csigolyasérülés, holnap akár súlyos nyak, vagy agysérülés is lehet egy ilyen szabálytalanságból!
Emberek, azért Neymart "kivégezték"!!! Hol van már a szép és teknikás foci?!
Visszatérve a Német - Brazilhoz, szerintem a brazil szövetségi kapitány is hibázott és rossz instrukciókkal küldte pályára a brazil válogatottat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!