A bet365-ben hogy a fenében tudom azonosítani a számlám, hogy kérvényezzem a kifizetésem?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy csak útlevéllel és postai azonosítókóddal tudom bizonyítani, hogy elmúltam 18. Ám nekem nincs útlevelem és postai azonosítókódot sem kaptam. Nem igaz, hogy személyivel vagy valami mással nem lehet.
Miért pont útlevél...
2014. júl. 3. 15:23
1/1 anonim válasza:
Írj nekik chaten, talán valami tájékoztatást adnak, erre én is kíváncsi vagyok, igaz én még nem tudtam annyit nyerni, hogy megérje kivennem. :D
Amúgy tényleg röhej ez az útleveles azonosítás.
A postai azonosítókódot én is igényeltem, de semmilyen formában nem kaptam értesítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!