Szerintetek a ma esti Uruguay-olaszország meccsen ki az esélyesebb?
Ha pedig bejön a tippem, akkor jó a tudásom? A kérdező arra volt kíváncsi, hogy kinek mi a véleménye a meccs kimeneteléről, ennek a válaszommal tökéletesen eleget tettem, mivel nem a ketchup állagáról írtam, hanem a kérdésére feleltem, ergo hasznos a válaszom.
Ennyi erővel mindenkit le lehet pontozni, akinél később kiderül, hogy rossz tippet adott. Hozzáteszem, adtam már több jó tippet is. Senki se tévedhetetlen viszont.
Rosszul fogalmaztam, úgy értettem, hogy mindegy a győzelem, vagy a döntetlen, csak ne vereség legyen. Természetesen veszíteni egyik csapat se akar, és már becsületből is egy döntetlent akar hozni mindenki legalább.
Sajna a 0-0-ás eredményre hiába próbáltak ráállni, becsusszant egy gól a végén és onnantól már tudjuk, mi a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!