Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit szóltok ehhez a Tippmixhez?

Mit szóltok ehhez a Tippmixhez?

Figyelt kérdés

Uruguay - Anglia H 3.05

Kolumbia - Elefántcsontpart H 2.08

6,34*200=1268

Még csak most kezdtem el Tippmixelni, szerintetek lenne erre esély hogy bejöjjön? vagy inkább másra tennétek? (mondjuk hogy mindkét csapat lő gólt vagy ilyenekre)

vagy érdemes lenne nagyobb téttel játszani?

előre is köszönöm, mindenkinek megy a zöld kéz, minden véleményre kíváncsi vagyok.

2014. jún. 19. 11:37
 1/8 anonim ***** válasza:
49%

Ha nem értesz a porthoz akkor inkább ne játsszál, vagy max ilyen kis tétekkel.

Uruguaynak a védelemből és a csatársorból is kiesett egy kulcsembere, angolok meg nagyon jól játszanak most, így nincs nagy esély a H-ra. Kolumbia-Elefántcsontpart meg 3 esélyes, bármi lehet.

2014. jún. 19. 11:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Uruguay-Anglia V

Kolumbia-Elefántcsontpart- Mindkét csapat szerez gólt

Ez legalább 2,7-es odds, de nagyon biztosnak tűnik, akár egy ezressel is megjátszhatod.

KÜLÖN SZELVÉNYRE pedig egy 200-asért megrakhatod a Kolumbia-Elefántcsontpart meccset 2-1-re. Legalább is én ezt tippelném.

2014. jún. 19. 13:01
 3/8 anonim ***** válasza:
3,59-es odds bocsi
2014. jún. 19. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Kolumbiát nagyon tolják csoportelsőnek, így kissé meglepődtem, hogy ekkora az odds most, a görögök ellen biztatóan játszottak, bár bevallom, az Elefántok meccsét nem láttam. Mindenesetre én jobban bízom a kolumbiai győzelemben, mint az angolban (mindkettőt megraktam). Tudom, hogy az angolok esélyesebbek, de hát ha egyszer fogadok rá, akkor rittig nem az lesz :D
2014. jún. 19. 15:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végül változtattam rajta, egy ötszázast tettem arra, hogy Anglia nyer és Kolumbia szerez gólt:)
2014. jún. 19. 15:39
 6/8 anonim ***** válasza:
hát szépen elbasztad akkor :) . a helyedben , csak a saját tippekre hallgatnék
2014. jún. 20. 12:40
 7/8 A kérdező kommentje:
hát igen :D mostmár tanultam belőle, hogy többször nem kérdezek ilyeneket :D
2014. jún. 20. 15:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Az utolsó mondatom... :D
2014. jún. 20. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!