Megvették a fogadóirodák a spanyol chilei meccset?
Ha a papírforma számítana akkor senki sem nézné a meccseket mert egyértelmű lenne az eredmény.
És nagyon hozzáértő lehetsz, hogy szerinted a spanyolok még nyerhetnek. Chilének és a hollandoknak 6-6 pontjuk van, a spanyoloknak 0 és még egy meccset játszanak. Szóval már matematikailag sem tudnak továbbjutni a csoportból. És úgy elég nehéz VB-t nyerni ha még a 16-ba sem jut tovább valaki. Ülj le, egyes.
Azért ez várható volt, hogy a spanyolok ezt a vb-t már nem húzzák be, és az első komolyabb csapat búcsúztatja őket. Nyilván ekkora égésre senki nem számított, a csoportból előzetes alapján én is továbbvártam őket. 2008 nagyjából ugyanaz a csapatuk van ugyanazzal a taktikával akik megnyertek minden mind válogatott, mind klubszinten. Az utóbbi két évbe azért szemmel láthatóan már kezdett döcögni az a szekér, már nem ment úgy a játék mint korábban, látni lehetett, hogy leszálló ágban van ez az óriási spanyol uralom, még akkor is ha a mostani Bl. döntőt két spanyol játszotta.
Egyébként meg ahogy előttem is mondták már nem ez volt az első ilyen eset, hogy valaki így esik ki, emlékezhetünk Franciaországra 2002-ben, ők is Vb címvédő, Eb győztesként érkeztek az akkora tornára nagy elvárásokkal és ők is hasonlóan leégtek. De ott voltak az olaszok is 2010-ben, Vb címvédőként ők is kiestek a leggyengébb csoportból győzelem nélkül. Nem lehet egy évtizeden keresztül a csúcson lenni és mindig mindent megnyerni, előbb-utóbb kipukkadnak a játékosok, mert ők is emberek! Bár biztos ezt egy elvakult szimpatizánsnak nehéz feldolgozni...Ja és Chille nem egy nevesincs válogatott...
"Bár biztos ezt egy elvakult szimpatizánsnak nehéz feldolgozni..."
Nem vagyok elvakult szimpatizáns! Egyébként FIFA ranglistán 1. a spanyol válogatott, Chile csak a 14.
Ja, a híres FIFA ranglista, ahol a félelmetes magyar válogatott a 47. A ranglistát az elmúlt 4 év meccsei alapján rakják össze, így köze sincs egy válogatott jelenlegi formájához.
Ne erőltesd, már több fronton is leégetted magad hogy neked a foci a statisztikák alapján működik, miközben még mindig egy olyan csapatot vársz az első helyre aki már kiesett.
2001-ben szenegál a fifa ranglisán a 65. volt. mégis megverték a világ és európa bajnok franciákat a nyitómeccsen. akik természetesen az elsők voltak. A franciák egyébként ki is estek.A dánoktól annyi gólt kaptak, mint a 98-as vébé összes meccsén. Dánia a 18. volt a ranglistán.
Ennyit jelent a ranglista. A holland meccsen már lehetett látni, hogy rossz formában vannak a spanyolok, míg chile az ausztrálokat magabiztosan verte 3-1 re. jobban megverték őket, mint a narancssárgák. Innentől kezdve nem egy nagy meglepetés, hogy a spanyolok is kikaptak tőlük.
Ilyen a foci. Ezért rendeznek vb-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!