Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Valaki el tudná mondani,...

Valaki el tudná mondani, nekem, hogy a fociban mit jelent az, hogy les?

Figyelt kérdés

15/L

Sajna ebben a foci témában nem vagyok jó.:((

2014. jún. 18. 18:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Támadás indításakor a csatár az ellenfél csapatának védője előtt áll. (Így a kapuson kívül nincs előtte más védekező játékos, ezért szabálytalan.)
2014. jún. 18. 18:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Ahhha:)) Értem:) Hát ez 5* magyarázat volt. Köszönöm szépen!
2014. jún. 18. 18:28
 3/14 anonim ***** válasza:
Szívesen. :) A vb-nél gyakran támadáskor megállítják a képet és kékkel kijelölnek egy területet hogy mutassák, egy vonalban állt-e a csatár és a védő, vagy előrébb volt-e a csatár.
2014. jún. 18. 18:32
 4/14 anonim ***** válasza:

Igazából az első válasz elég hülyeség.

Az a les amikor az lőre irányuló passz indításának a pillanatában a passz által játékba kerülő játékos közelebb van az ellenfél térfelének alapvonalához mint az ellenfél legalább 2 játékosa. Vagyis ha a passz pillanatában a támadó és az alapvonal között max 1 játékos van az ellenféltől.

A gyakorlatban ez úgy néz ki hogy a kapus az egyik játékos aki közelebb szokott lenni, így a másik játékos a védekező csapat utolsó mezőnyjátékosa, ezért nézik az utolsó védőt. Persze ritka esetben előfordul hogy nem a kapus+védőt kell nézni hanem 2 védőt.

2014. jún. 18. 18:34
 5/14 A kérdező kommentje:
Hihi,dejóó:) Akkor majd figyelem,köszi!
2014. jún. 18. 18:35
 6/14 A kérdező kommentje:

Wáááá, nemár:(( kedves második válaszoló a tiedet nem értem:((

De akkor most melyik a jó??

2014. jún. 18. 18:37
 7/14 anonim ***** válasza:
Húha, a 2. nagyon okosnak képzeli magát. :) Akkor nézz utána ha nem hiszed...
2014. jún. 18. 18:38
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha a labda megszerzésekor a csatár egyedül áll az ellenfél kapuja előtt és nincs védő, az a les. Tényleg így van.
2014. jún. 18. 18:39
 9/14 A kérdező kommentje:
Semmi gond,köszönöm szépen,legalább van egy kis fogalmam erről a les dologról:)
2014. jún. 18. 18:39
 10/14 anonim ***** válasza:

[link]

55%-os válaszoló csak okoskodik, a meccseken látott helyzetekből hámozza ki a szabályt, de attól még a válasza nem pontos.

2014. jún. 18. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!