Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan tippeljek a vb-n?

Hogyan tippeljek a vb-n?

Figyelt kérdés

Tippmixpron szoktam játszani próbáltam már gól számokat,hendikeppet,szöglet számokat de nem igazán jött be semmi ha esetleg van valakinek ilyesmi praktikája szívesen kipróbálnám.

(Sehogy meg az úgy se nyersz válaszok nem érdekelnek)

2014. jún. 17. 08:26
 1/9 anonim ***** válasza:
4/3 szoktam! (nagyon megvariálod...)
2014. jún. 17. 08:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Képben vagyok a csapatok nagyjábóli teljesítményével, és élő fogadásokat teszek. Pl amikor tegnap a német-portugálon Pepét kiállították, megraktam hogy a következő gólt a németek lövik.

De ugye biztos módszer nincs, mivel ez szerencsejáték.

2014. jún. 17. 09:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Esetleg megraksz vagy 8 esélytelent 3/8-ra, én így eddig mindig nyertem, persze nem vagyonokat, csak a megrakott tét + párszáz Ft

Vagy csak a meccsek kimeneteleire, max 2-3 meccs és a kis szorzók alapján valamint amleyik szerinted győzni fog. így érdemes 3/4 ben akár, csak akkor figyelj, mert lehet kevesebbet nyersz, mint amennyit játszol

2014. jún. 17. 09:15
 4/9 anonim ***** válasza:
"kis meccsek alapján..." a papírforma sem mindig tuti! Mint a T kérdező írta: szerencse... :D (Y)
2014. jún. 17. 10:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha idézel, idézz már pontosan! Nem tuti, semmi sem biztos, de jobb, mint egy 10 es kötött fogadás ahol össz odds 100 és felraksz rá 1000-et, mégiscsak nagyobb a nyeremény lehetősége...
2014. jún. 17. 11:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak 50%-s fogadásra. Tehát vagy-vagy. 2/3,3/4,stb. tippelek.
2014. jún. 18. 07:42
 7/9 A kérdező kommentje:

3/8-ast kipróbáltam nagy szorzókkal 2 sikerült el találnom :)

Azért köszi a válaszokat.

2014. jún. 18. 19:12
 8/9 anonim ***** válasza:
azért remélem nem ilyen 20-as szorzókból raktál fel 8-at, mert úgy nehéz lesz :D
2014. jún. 18. 20:16
 9/9 A kérdező kommentje:

Na végre 4 et el találtam 8-ból 600 forint + :)

Igen kicsit kisebb szórzóval,olyan 3 körülieket játszottam meg.

Jó lesz ez igaz nem nagy nyeremény de szép lassan törünk felfelé :)

2014. jún. 19. 10:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!