Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » 23 Évesen lehetek még "komoly...

23 Évesen lehetek még "komolyabb" futbalista?

Figyelt kérdés

Sziasztok most töltöttem be a 23. évemet és újra elkezdtem focizni.

Nagyon hosszú idõt kihagytam de kezdek szépen vissza rázódni...

Iskolasként nem beképzeltségbõl, de odavertem mindenkit sokszor a tõllem idõsebb korosztályt is.. Több idegen edzõ keresett meg annak idején hogy játszak az õ csapatukba de költöztem ide kūlföldre és egyben eleggė zūrös volt az életem is..

Bizonyos személyes okok miatt, de abba kelett hagynom a futbalt, és idõközben (sajnos) a kosárlabdához pártolòdtam, de nem profi szinten csináltam, csak ugy élvezetböl.. Most igy elnézve és egyben felhábodorodva azon hogy mennyit penzért és hogyan játszanak a magyar futbalisták, igencsak elegem van.. És tudom, hogy én is lehettem volna majdnem olyan jó mint majdnem bármeik magyar focista.. Mégegyszer, nem beképzeltsegbõl irom, csak ez a személyes vėlemėnyem!! Még mindíg megvannak a sajátos teknikáim és játszási stílusom amit sokan irigyelnek még itt kint amerikában is, mivel itt élek több mint 3 éve.. A kérdesem pedig ujra, az lenne hogy a bizonyos "nagyobb" csapatok "bevesznek''-e egy velem egykorú jatékost? Nem ugy értem mintha mar "idõsebb" korosztály, 30 éves körūli lennék, de elnézve a sok csapatot többnyire velem sõtt fiatalabbak, kerūlnek be.. és nekem ugye még fel kéne harcolnom magam egy szintre hogy felfigyeljenek rám ami ugye nem eggyik naprol a masikra megy, hacsak nem egy C. R-lennék.. Mit gondoltok mennyire lehet feltornázni magam ezek az adatok alapján, bár tudom hogy ezek csak szaámok es csak a teljesítmény számit, de attol függetlenūl mi a véleményetek?

2014. jún. 16. 07:29
 1/1 anonim ***** válasza:
jelentettem a kérdésed, hogy már egyszer megkérdezted.
2014. jún. 16. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!